Ολοκληρώνονται αρχές του 2018 οι νέες πτέρυγες στο νοσοκομείο Βέροιας

19:40 17/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στους πρώτους μήνες του 2018 θα ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής δύο νέων πτερύγων του νοσοκομείου της Βέροιας, που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με συνολικά 14,3 εκ. ευρώ, όπως τόνισε κατά την επίσκεψή του στο νοσηλευτικό ίδρυμα, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ο κ. Τζιτζικώστας επιθεώρησε τις εργασίες, συναντήθηκε με τη διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου και ενημερώθηκε από τον εκπρόσωπο της κατασκευαστικής εταιρείας για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου. Ο Περιφερειάρχης

Κεντρικής Μακεδονίας επισήμανε ότι όλοι πρέπει να συνδράμουν, ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων και στους πρώτους μήνες του επόμενου έτους να παραδοθούν σε χρήση όλα τα έργα επέκτασης και αναδιαρρύθμισης του νοσοκομείου αλλά και ο πλήρης εξοπλισμός του, ιατρικός και ξενοδοχειακός.
Παράλληλα, επισήμανε την ανάγκη να στελεχωθεί το νοσοκομείο της Βέροιας, διατυπώνοντας αιχμές για το υπουργείο Υγείας. «Θέλω να ζητήσω από το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας, το οποίο έχει και την αποκλειστική ευθύνη για την ομολογουμένως κακή εικόνα των νοσοκομείων στη χώρα, να μεριμνήσει, ώστε το σπουδαίο έργο που κάνουμε στο νοσοκομείο της Βέροιας να μη μείνει ένα κουφάρι», τόνισε χαρακτηριστικά.
Τέλος, υπογράμμισε ότι το υπουργείο Υγείας δεν έχει στείλει στην Περιφέρεια τα έργα που θέλει να χρηματοδοτηθούν κατά προτεραιότητα στην Κεντρική Μακεδονία.

Keywords
Τυχαία Θέματα