Ολάντ: Έρχομαι στην Ελλάδα για να σας προσφέρω τη στήριξή μας

09:26 18/2/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης της Ελλάδας, στέλνει με συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ο Γάλλος Πρόεδρος, λίγες ώρες πριν από την επίσκεψή του στη χώρα μας. «Το νόημα της επίσκεψης μου είναι να προσφέρω τη στήριξη της Γαλλίας ώστε η Ελλάδα να επιτύχει και η Ευρώπη να προχωρήσει μαζί
της» αναφέρει υπογραμμίζοντας την ανάγκη να υπάρξουν μέτρα που θα στηρίξουν την ανάπτυξη. Για τον Ολάντ η Ελλάδα είναι σε σωστή τροχιά γράφει σε άρθρο της, η γαλλική Figaro.

Μιλώντας στα ΝΕΑ, ο Φρανσουά Ολάντ, παρατηρεί «στην Ελλάδα, οι θυσίες του που απαιτήθηκαν από τον λαό, υπήρξαν οδυνηρότερες από ότι αλλού» και «η εξυγίανση των δημόσιων οικονομικών είναι αναγκαία αλλά δεν αρκεί».


Υπογραμμίζοντας την ανάγκη να υπάρξουν μέτρα υποστήριξης της ανάπτυξης ο Γάλλος πρόεδρος σημειώνει:


«Έρχομαι στην Αθήνα για να δηλώσω τη διαθεσιμότητα της Γαλλίας να συμβάλει σε αυτό το κεφάλαιο, με την συνεργασία των διοικητικών μας μηχανισμών, τη δέσμευση των γαλλικών επιχειρήσεων, με την κινητοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων».

Ξεκάθαρο μήνυμα στέλνει επίσης και προς τις γαλλικές επιχειρήσεις να δραστηριοποιηθούν στη χώρα μας.


Καλώ τους Γάλλους επενδυτές να αδράξουν όλες τις ευκαιρίες που τους προσφέρονται στην Ελλάδα. Αυτό επιτάσσει το κοινό μας συμφέρον

Keywords
Τυχαία Θέματα