«Όλα τα καλά σκυλιά πάνε στον Παράδεισο 2» στην ΕΡΤ2

00:33 11/7/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη μεταγλωττισμένη μουσική περιπέτεια κινούμενων σχεδίων «Όλα τα καλά σκυλιά πάνε στον Παράδεισο 2» (All Dogs Go to Heaven 2) θα απολαύσουν οι μικροί τηλεθεατές στην ΕΡΤ2, την Κυριακή 12 Ιουλίου, στις 18:30.

Ο Παράδεισος είναι για όλους ο υπέρτατος προορισμός, όχι όμως και για τον Τσάρλι. Ο πάλαι ποτέ αλητήριος σκύλος βαριέται αφόρητα. Ούτε η άφιξη

του καλύτερού του φίλου, Ίτσι, δεν διορθώνει την κατάσταση.

Τα πράγματα αλλάζουν όταν η σάλπιγγα του Αρχάγγελου Γαβριήλ πέφτει από τον ουρανό και καταλήγει στη Γη και συγκεκριμένα στο Σαν Φρανσίσκο.

Ο Τσάρλι και ο Ίτσι κατεβαίνουν από τον Παράδεισο στα παλιά τους λημέρια, για να βρουν τη σάλπιγγα και να την επιστρέψουν εκεί όπου ανήκει. Σύντομα διαπιστώνουν πως είναι αόρατοι στον κόσμο των ζωντανών, αλλά ακόμα κι έτσι μπλέκουν σε μια σειρά από απίστευτες περιπέτειες μέχρι το παραδεισένιο και διαφορετικό για τον καθένα τέλος.

Μεταγλωττισμένη μουσική περιπέτεια κινούμενων σχεδίων, παραγωγής ΗΠΑ 1996

Σκηνοθεσία: Λάρι Λίκερ, Πολ Σαμπέλα

Ακούγονται οι φωνές: Γιώργος Καλαϊτζής, Νικολέττα Λιακοσταύρου, Αλέξανδρος Λιζάρδος, Ολίνα Ξενοπούλου, Αλέξανδρος Ποντικάκης, Αθηνά Σωτηροπούλου, Θοδωρής Τσάκωνας, Κωνσταντίνος Τσάκωνας, Σταμάτης Τσάκωνας

Τραγουδούν: Τάνια Κικίδη, Δημήτρης Μάριζας, Εύη Μποζαγρέγου, Πάνος Τσαπάρας

Διάρκεια: 84′

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα