«Οικογένεια Μπέιλι» -τριακοστό ένατο & τεσσαρακοστό επεισόδιο στην ΕΡΤ2

06:44 18/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση, το τριακοστό ένατο και το τεσσαρακοστό επεισόδιο της οικογενειακής δραματικής σειράς «Οικογένεια Μπέιλι» (Wind at my back), παραγωγής Καναδά 1996-2001, την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016, στις 3 το μεσημέρι.

Δημιουργός: Κέβιν Σάλιβαν

Παίζουν: Σίρλεi Ντάγκλας, Κάθριν Γκρίνγουντ, Ντίλαν Πρόβενσερ, Τάιρον Σάβετζ, Τζέιμς Κάρολ, Ρόμπιν Κρεγκ, Ντέιλιν Έρβιν, Λιν Γκρίφιν, Νταν

ΜακΝτόναλντ

Υπόθεση: Το οικονομικό κραχ της δεκαετίας του ’30 προκαλεί τη χρεοκοπία της επιχείρησης των Μπέιλι και τους οδηγεί στο μικρό χωριό Μπέντφορντ, στο Νότιο Οντάριο. Λίγες ώρες μετά την άφιξή τους όμως, ο Τζακ Μπέιλι πεθαίνει απροσδόκητα και η οικογένεια βρίσκεται σε ακόμα χειρότερη θέση. Η χήρα, άστεγη και χρεοκοπημένη Χάνι Μπέιλι αναγκάζεται τότε ν’ αφήσει τα παιδιά της σε συγγενείς. Σκοπός της είναι να συγκεντρωθεί στο «χτίσιμο» μιας καινούργιας ζωής, ώστε να ενώσει και πάλι την οικογένεια. Και καθώς η δεκαετία του ’30 δείχνει τα δόντια της, οι ήρωες αντιμετωπίζουν τη μία δυσκολία μετά την άλλη, αποκομίζοντας ταυτόχρονα πολύτιμα μαθήματα.

Επεισόδιο 39ο: «Η ζωή στον Άρη». Η καθημερινότητα της οικογένειας Σάτον δυσκολεύει για το διάστημα που η Χάνι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Οντάριο. Ο Μαξ δείχνει εξουθενωμένος και ζητάει από τα αγόρια να βοηθούν περισσότερο στις καθημερινές δουλειές. Στο μεταξύ, ο Χαμπ, ο Φατ και ο Πρίτσαρντ συναρπάζονται από τον Μπακ Ρότζερς, τον ήρωα του μυθιστορήματος «Αργμαγεδών» του Φίλιπ Φράνσις Νόουλαν. Ο Τζιμ, ο πατέρας του Πρίτσαρντ και δάσκαλος των παιδιών, τους τροφοδοτεί με πληροφορίες για τη ζωή στον Άρη. Ο Μπομπ Μπέιλι επιστρέφει στο Νιου Μπέντφορντ για μια σύσκεψη στο Σίλβερ Ντομ και τονώνει τις ελπίδες της Τόπι για συμφιλίωση. Η Γκρέις αναγκάζεται να αναλάβει ρόλο παρανύφου στο γάμο της Μάρτζορι.

Επεισόδιο 40ο: «Το απέραντο γαλάζιο». Ο Μαξ και τα αγόρια ενθουσιάζονται με την ιδέα μιας επίσκεψης στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η Χάνι, καθώς η κατάστασή της βελτιώνεται αισθητά. Η Τόπι φεύγει από το σπίτι των Μπέιλι για να ζήσει μόνη της. Η Γκρέις αποφασίζει να επιδείξει πνεύμα ανεξαρτησίας και να περάσει ολόκληρη εβδομάδα σε μια καμπίνα στη λίμνη Μπας. Συμπτωματικά, στη λίμνη Μπας πρόκειται να κάνουν διακοπές ο Τζιμ Φλετ μαζί με το γιο του, τον Πρίτσαρντ. Η διαπίστωση αυτή ενθουσιάζει την Γκρέις, που νιώθει έλξη για τον Τζιμ, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν τίποτα κοινό. Η συνύπαρξη στη λίμνη σημαίνει πολλές αναποδιές λόγω των διαφορών τους, αλλά και λόγω δύο κατάδικων δραπετών που βρίσκονται στην περιοχή και δείχνουν να έχουν προσωπική βεντέτα με τους Μπέιλι.

The post «Οικογένεια Μπέιλι» -τριακοστό ένατο & τεσσαρακοστό επεισόδιο στην ΕΡΤ2 appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα