Οι νέοι αντιδήμαρχοι του δήμου Τεμπών

09:15 3/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανακοινώθηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι του δήμου Τεμπών, η θητεία των οποία ξεκινά από τις αρχές του τρέχοντος μήνα και ολοκληρώνεται τον Αύγουστο του 2019.

Οι νέοι αντιδήμαρχοι και οι αρμοδιότητές που θα ασκούν έχουν ως εξής:
Ο κ. Αστ. Σαϊτης ορίζεται αντιδήμαρχος για τη ∆ημοτική Ενότητα Μακρυχωρίου, και θα είναι υπεύθυνος για τα θέματα των Υπηρεσιών Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης όπως λεπτομερώς αναγράφονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του ∆ήμου. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί ο Αντιδήμαρχος

∆ιψάνας Αχιλλέας.
Ο κ. Θ. Τσιαπλές αντιδήμαρχος για τη ∆ημοτική Ενότητα Γόννων, με αρμοδιότητα τα θέματα των Υπηρεσιών Περιβάλλοντος και Ποιότητας ζωής όπως λεπτομερώς αναγράφονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του ∆ήμου. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί ο αντιδήμαρχος Τσεργάς Κων/νος.
Ο κ. Αχ. ∆ιψάνας αντιδήμαρχος για τη ∆ημοτική Ενότητα Κάτω Ολύμπου, με αρμοδιότητα τα θέματα του αυτοτελούς Τμήματος των Τεχνικών Υπηρεσιών όπως λεπτομερώς αναγράφονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του ∆ήμου . Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί ο Αντιδήμαρχος Σαΐτης Αστέριος.
Ο κ. κ. Τσεργάς αντιδήμαρχος για τη ∆ημοτική Ενότητα Αμπελακίων, με αρμοδιότητα, τα θέματα των Υπηρεσιών Υποστήριξης και συγκεκριμένα των Αυτοτελών Τμημάτων της Οικονομικής Υπηρεσίας, των ∆ιοικητικών Υπηρεσιών και του αυτοτελούς Γραφείου ΚΕΠ όπως λεπτομερώς αναγράφονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του ∆ήμου. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί ο αντιδήμαρχος Τσιαπλές θωμάς.
Ο κ. Κ. Νταφούλης αντιδήμαρχος για τη ∆ημοτική Ενότητα Νέσσωνος, με αρμοδιότητα τα θέματα των Υπηρεσιών Κοινωνικής προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού όπως λεπτομερώς αναγράφονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του ∆ήμου. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί ο Αντιδήμαρχος Τσεργάς Κων/νος.

Keywords
Τυχαία Θέματα