«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ1

01:07 20/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 60ο και το 61ο επεισόδιο του έβδομου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:30.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς

σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 60ο. Ο Κριστόμπαλ εξετάζει την Ούρσουλα και βλέπει ότι έχει χάσει το μωρό. Εκείνη του ζητά όχι μόνο να το κρύψει, αλλά να ετοιμάσει και ψευδή αναφορά προς τον δικαστή, πιστοποιώντας την εγκυμοσύνη της και εκείνος δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Ροδόλφο ανησυχεί καθώς δεν καταλαβαίνει ότι είναι ένα τέχνασμά της για να μην χαιρετήσει τους πρώην πελάτες της. Η Σίλια συνεχίζει να στεναχωριέται λόγω της απόρριψης από την Κάτα και αποφασίζει να την παρακολουθήσει, καθώς υποψιάζεται ότι κάτι της κρύβει. Αυτό που θα ανακαλύψει την πληγώνει βαθιά.

Επεισόδιο 61ο. Ο Τριστάν ανακαλύπτει ότι ο Κριστόμπαλ έγραψε ερωτικό γράμμα στην Μπιάνκα. Ο Κριστόμπαλ τον συναντά για να τον ενημερώσει ότι η γιαγιά του βρίσκεται ήδη υπό την επίβλεψη ενός συναδέλφου και ανταποκρίνεται στη θεραπεία και εκείνος δεν τολμά να του ομολογήσει ότι έχει διαβάσει το γράμμα. Η Αμάλια αποκαλύπτει στον Ροδόλφο ότι ο λόγος που δεν θέλει να παρευρεθεί στη γιορτή του Φεντερίκο Σοτομαγιόρ είναι επειδή ήταν πελάτης της στον οίκο ανοχής. Η Ντιάνα θέλει να μάθει τι δικαιούται εάν ο Σαλβαδόρ ζητήσει την ακύρωση του γάμου τους.
Ο Τριστάν την ενημερώνει ότι αν δεν κινηθεί πρώτη, υποστηρίζοντας ότι έχει υποστεί κακομεταχείριση και απιστία, χάνει τα πάντα.

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντ

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

The post «Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ1 appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα