«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ1

01:23 27/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 33ο και το 34ο επεισόδιο του έβδομου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:30.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς

σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 33ο. Η Μπιάνκα μαθαίνει ότι η Εκκλησία είναι έτοιμη να την αποκηρύξει και ζητά την βοήθεια της βασίλισσας. Προς έκπληξή της, εκείνη της ζητά να εγκαταλείψει τις νοσοκόμες. Μόνο ο Κριστόμπαλ και ο Τριστάν την υποστηρίζουν. Ένα γεγονός στο σπίτι των Σίλβα αναγκάζει την Ντιάνα να απομακρυνθεί από το εργοστάσιο και τα εκεί προβλήματα. Ο Γκαμπριέλ και η Ούρσουλα απολαμβάνουν την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, την ημέρα του γάμου τους. Όμως η γιορτή θα αμαυρωθεί από μια απρόσμενη αποκάλυψη.

Επεισόδιο 34ο. Η Ντιάνα ανησυχεί για την υγεία της ανιψιάς της Εουτζένια και της κόρης της Ελίσα και προβληματίζεται με τις συνήθειες υγιεινής της Ελπίντια, καθώς θεωρεί ότι εκείνη φταίει για την ασθένεια των παιδιών. Ο Σίρο υποψιάζεται ότι η Ελίσα τον απατά. Εκείνη χρησιμοποιεί ως άλλοθι τον πατέρα της, ο οποίος εκμεταλλεύεται το γεγονός για να την πλησιάσει. Η Χοβίτα θυμώνει με τον Κριστόμπαλ για τον αντίκτυπο του άρθρου στο εργοστάσιο ρολογιών. Εκείνος αποφασίζει να μηνύσει τους ιδιοκτήτες και ζητά από τον Τριστάν να αναλάβει την υπόθεση.

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντ

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα