«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ1

01:04 10/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 35ο και το 36ο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:50.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν

μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 35 : Η Μερσεντίτας ενημερώνει την Φραντζέσκα ότι εκείνη και ο Ραϊμούνδο θα δουλέψουν στο σπίτι του Γκαμπριέλ. Δεν θέλουν να έχουν άλλα προβλήματα με τον δον Λουίς. Ο Ρικάρντο αποφασίζει ότι η Ελίσα πρέπει να βοηθήσει την Καρολίνα στο κατάστημα. Ο Βελάσκο πληροφορεί τη Σίλια ότι το άλλοθι της Λετίσια είναι αληθινό οπότε δεν μπορεί παρά να την απελευθερώσει. Η Σίλια πιστεύει ότι η Λετίσια εξαπάτησε τον επιθεωρητή και ότι η Αντέλα κινδυνεύει. Η αστυνομία συλλαμβάνει την Ινές. Ο Κριστόμπαλ κατηγορεί την Μπιάνκα ότι εκείνη ευθύνεται για τη σύλληψη.


Επεισόδιο 36 : Η Μπιάνκα μετανιώνει που πρόδωσε την Ινές και την οδήγησε στη φυλακή. Ο Κριστόμπαλ δεν μπορεί να τη συγχωρέσει. Ξέρει ότι οδήγησε μια γυναίκα στο θάνατο από τη ζήλια της. Η δόνα Ροζαλία προσβάλλεται επειδή η Αντέλα δεν την εμπιστεύεται για τη φροντίδα της μικρής και προτιμά να την αφήνει στην γκαρνταρόμπα του Αμπιγκού. Η Φραντζέσκα πιστεύει ότι ο Λουίς πρέπει να επισκεφτεί την Μπεατρίς στο νοσοκομείο. Εκείνος αρνείται, προτείνει, όμως, να αλλάξει τη συμπεριφορά του για να βελτιώσει το γάμο τους. Η Ελίσα ξεκινά τη δουλειά στο μαγαζί και ανακαλύπτει ότι η Σοφία φεύγει σε ταξίδι και, έτσι, ο Κάρλος θα μείνει μόνος του.

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντ

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα