«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ1

01:17 9/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 33ο και το 34ο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:50.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια

ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 33 : Όλη η οικογένεια θρηνεί για το χαμό του Χερμάν, που πιστεύεται ότι τον σκότωσε ο δολοφόνος του Ταλιόν. Δυστυχώς, οι κακοτυχίες συνεχίζονται για την Αντέλα διότι η αδελφή του πρώην συζύγου της είναι η νέα ιδιοκτήτρια του σπιτιού της και της ζητάει ένα υπέρογκο ποσό για ενοίκιο. Η Ντιάνα και ο Σαλβαδόρ δεσμεύονται να τη βοηθήσουν. Η Μερσεντίτας είναι έτοιμη να φύγει από το σπίτι αφού ο δον Λουίς την απέλυσε, όμως, η Φραντζέσκα ψάχνει έναν τρόπο για να την αποτρέψει. Ο Βελάσκο συλλαμβάνει την Λετίσια ως την κύρια ύποπτο για τα εγκλήματα του δολοφόνου του Ταλιόν.


Επεισόδιο 34 : Η Μπιάνκα κατηγορεί την Ινές για την επίθεση στο εργοστάσιο και απειλεί να την καταγγείλει, όμως εκείνη την προειδοποιεί ότι αυτό θα βλάψει και τον Κριστόμπαλ. Ο Σαλβαδόρ διστάζει να κατασκοπεύσει τον Ροδόλφο γιατί είναι φίλος του. Η Ντιάνα, όμως, επιμένει, καθώς είναι σημαντικό να μάθουν ποιος πιέζει τον βασιλιά να συμμαχήσει με τους Γερμανούς. Ο δον Λουίς υπόσχεται στην Μερσεντίτας ότι θα της κάνει τη ζωή ανυπόφορη προκειμένου να αναγκαστεί να εγκαταλείψει το σπίτι των Σίλβα. Ο Γκαμπριέλ προσφέρεται να τη βοηθήσει.

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντ

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα