«Οι έξι αδελφές» – 7ο και 8ο επεισόδιο στην ΕΡΤ2

05:31 17/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν – σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση– το 7ο και 8ο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς εποχής «Οι Έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015, την Πέμτη 17 Νοεμβρίου 2016, στις 19:00.

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε.

Πρωταγωνιστούν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ

(Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα).

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 7ο: «Εργάτρια τη μέρα, κυρία τη νύχτα»

Οι αδελφές Σίλβα αποφασίζουν να δουλέψουν στο εργοστάσιο για να μπορέσουν να παραδώσουν την παραγγελία εγκαίρως και να σώσουν τα «Υφάσματα Σίλβα» από την πτώχευση. Ένα εγχείρημα καθόλου εύκολο, καθώς οι αδελφές πρέπει να συνδυάσουν αυτή τη νέα τους απασχόληση με την έντονη κοινωνική ζωή που απαιτεί η υψηλή τάξη τους.
Στο μεταξύ, οι προσπάθειες της Ελίσα να γοητεύσει τον Σαλβαδόρ συνεχίζονται, προς έκπληξη της Ντιάνα, η οποία παρεξηγεί τις προθέσεις του Σαλβαδόρ. Από την άλλη πλευρά, η Σίλια συνεχίζει να κάνει μαθήματα ανάγνωσης και γραφής στην Πέτρα, η οποία ενθουσιάζεται με την πρόοδό της. Μπροστά στην άρνηση της Φραντζέσκα να παίξει στο Αμπιγκού, ο Γκαμπριέλ πιστεύει ότι βρήκε μία λύση που δεν αρέσει καθόλου στις αδελφές Σίλβα. Όμως, οι έξι αδελφές δεν είναι οι μόνες που κάτι κρύβουν. Η Μερσεντίτας καταστρέφει ένα ρούχο της Ντιάνα και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να το διορθώσει, όμως δεν είναι τόσο εύκολο όσο νόμιζε στην αρχή.

Επεισόδιο 8ο: «Θα προτιμούσα να μην το κάνω»

Οι αδελφές Σίλβα συνεχίζουν να εργάζονται σκληρά για να παραδώσουν την παραγγελία που θα τους επιτρέψει να σώσουν το εργοστάσιο από την πτώχευση. Για να επιταχύνουν την παραγωγή και να κερδίσουν έτσι περισσότερο χρόνο, η Σίλια επιμένει να χρησιμοποιήσουν ένα περίπλοκο μηχάνημα του εργοστασίου, με ολέθριες συνέπειες.
Ο Δον Ρικάρντο, στην προσπάθειά του να αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης, προτείνει στον Σαλβαδόρ μία συμφωνία με αβέβαιο αποτέλεσμα. Μετά την επιμονή του Σαλβαδόρ να έρθει σε επαφή με τον Δον Φερνάντο, η Ντιάνα έχει μία ιδέα, ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η αδύνατη συνάντηση, χωρίς να κινήσει καμιά υποψία. Στο μεταξύ, η Μπιάνκα παρατηρεί απελπισμένη πόσο όλο και πιο ακριβές γίνονται οι προετοιμασίες του γάμου της. Η Φραντζέσκα εμφανίζεται ινκόγκνιτο στις πρόβες που πραγματοποιούνται στο Αμπιγκού, για να συναντήσει την καινούρια τραγουδίστρια. Θα γίνει εκείνη το νέο αστέρι;

Kάθε επεισόδιο της σειράς θα αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και θα παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Αναζητήσεις
οι εξι αδελφες ολα τα επεισοδια
Τυχαία Θέματα