«Οι έξι αδελφές» – 5ο και 6ο επεισόδιο στην ΕΡΤ2

05:36 16/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν – σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση– το 5ο και 6ο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς εποχής «Οι Έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016, στις 19:00.

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε.

Πρωταγωνιστούν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ

(Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα).

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 5ο: «Στο Αμπιγκού»

Οι αδελφές Σίλβα κάνουν ό,τι μπορούν για να βρουν τα χρήματα για να πληρώσουν τους εργάτες και να μην απεργήσουν. Η Ντιάνα και ο Σαλβαδόρ συναντούν τον Δον Αουρέλιο, τον πελάτη για τα τραπέζια του μπιλιάρδου, για να ζητήσουν παράταση. Μια σειρά όμως από απαξιωτικά, σεξιστικά σχόλια προς την Ντιάνα, θέτουν το εγχείρημα σε κίνδυνο. Από την πλευρά της, η Αντέλα συναντάει τον Χερμάν και την Καρολίνα, προσπαθώντας να μη χάσουν άλλους πελάτες.
Η Ελίσα ζηλεύει τη γιορτή που διοργανώνει η φίλη της Σοφία για την ενηλικίωσή της, καθώς και τη σχέση της αδελφής της Ντιάνα με τη μεγάλη της αγάπη, τον Σαλβαδόρ Μοντανέρ. Η Μπιάνκα είναι καλεσμένη από τη μέλλουσα πεθερά της σ’ ένα φιλανθρωπικό γκαλά, όπου θα πρέπει να προσφέρει ένα γενναιόδωρο ποσό, ως δωρεά. Η Φραντζέσκα ενθαρρύνεται από τη Σίλια να πάει στο Αμπιγκού και εκεί ανακαλύπτει έναν άλλο κόσμο που τη γοητεύει, αλλά και τη ζαλίζει ταυτόχρονα.

Επεισόδιο 6ο: «Μια μεγάλη απόφαση»

Ενώ προσπαθούν να κρύψουν το θάνατο του πατέρα τους, οι αδελφές αντιμετωπίζουν νέα προβλήματα στο εργοστάσιο. Καθώς δεν κατάφεραν να βρουν τα χρήματα, οι εργάτες αποφασίζουν να απεργήσουν. Η Ντιάνα, η οποία συνειδητοποιεί ότι η απεργία θα καθυστερήσει τις παραδόσεις, ενημερώνει τον Σαλβαδόρ ότι βρήκε τη λύση.
Οι εργάτες χωρίζονται σε δύο ομάδες, αυτούς που υποστηρίζουν την απεργία και αυτούς που δεν θέλουν να γίνει. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι ένας απ’ αυτούς υποκινείται από συμφέροντα που δεν έχουν σχέση με το εργοστάσιο. Η Φραντζέσκα αμφιταλαντεύεται αν πρέπει να τραγουδήσει στο Αμπιγκού ή όχι. Όμως, κάτι θα αλλάξει τη ζωή όλων των αδελφών: η Ντιάνα τις πείθει ότι χρειάζεται να δουλέψουν στο εργοστάσιο. Από την απόφαση αυτή εξαρτάται το μέλλον της οικογενειακής επιχείρησης και συνεπώς της ίδιας της ζωής τους.

Kάθε επεισόδιο της σειράς θα αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και θα παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα