«Οι έξι αδελφές» – 33ο και 34ο επεισόδιο στην ΕΡΤ2

04:50 6/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν – σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση– το 33ο και 34ο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015, την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016, στις 19:00.

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε.

Πρωταγωνιστούν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα),

Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα).

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 33ο: «Η αόρατη βελονιά»

Η παρουσία της θείας Αντολφίνα διαταράσσει την ηρεμία των αδελφών Σίλβα, που πρέπει να δουλεύουν στο εργοστάσιο σχεδόν στα κρυφά. Ο αγώνας τους είναι να καταφέρουν να ολοκληρωθεί η παραγγελία που μπορεί να τις βοηθήσει να σώσουν την εταιρεία, η οποία έχει περάσει στα χέρια του Δον Ρικάρντο. Στο μεταξύ, η Σίλια βλέπει ότι ο Χοακίν θέλει να κάνει ένα σημαντικό βήμα στη σχέση τους. Η Βικτόρια πάλι, θέλει να πείσει τον Κριστόμπαλ ότι δεν γνώριζε πως ο Ροδόλφο ήταν ήδη αρραβωνιασμένος. Ο Ροδόλφο φέρεται άσχημα στην Μπιάνκα, χωρίς η ίδια να μπορεί να καταλάβει γιατί ο μέχρι πρότινος τρυφερός αρραβωνιαστικός της, της φέρεται τώρα μ’ αυτό τον τρόπο. Η Φραντζέσκα τραγουδάει πάλι για τον μαέστρο Ταμπούγιο, αυτή τη φορά ως Μπέλα Μαργαρίτα. Θα μπορέσει τώρα να τραβήξει την προσοχή του;

Επεισόδιο 34ο: «Τα πουλιά του παραδείσου»

Οι αδελφές Σίλβα ψάχνουν τρόπο να μειώσουν τα κόστη, ώστε να βγάλουν την επιχείρηση από τη δύσκολη κατάσταση και βρίσκουν τη λύση από ένα πρόσωπο που κανείς δεν περίμενε. Η Μπιάνκα από την άλλη πλευρά, συγχωρεί τον Ροδόλφο για την κακή συμπεριφορά του του τελευταίου καιρού και δέχεται να παρευρεθεί σε οικογενειακό γεύμα στο σπίτι των Λοϊγκόρι. Η συνάντηση της θείας Αντολφίνα με τη δόνα Ντολόρες θα αναβιώσει εντάσεις του παρελθόντος.
Στο μεταξύ, η Ντιάνα και ο Σαλβαδόρ βρίσκουν τον τρόπο να κάνουν τη θεία Αντολφίνα να πιστέψει ότι ο Δον Φερνάντο ζει. Παράλληλα, η δόνα Ντολόρες συμβουλεύει την Καρολίνα πώς να κρατήσει ζωντανό το δικό της γάμο με τον Χερμάν. Η Βικτόρια συνεχίζει τη στρατηγική της να γοητεύσει τον Κριστόμπαλ, ενώ η Φραντζέσκα μαθαίνει επιτέλους τι αποφάσισε ο περίφημος μαέστρος Ταμπούγιο. Θα τη δεχτεί στη διάσημη σχολή του;

Kάθε επεισόδιο της σειράς θα αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και θα παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Αναζητήσεις
i exi aderfes, οι εξι αδελφες επεισοδια
Τυχαία Θέματα