«Οι Απίθανες» στην ΕΡΤ3

01:51 17/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 55ο επεισόδιο της εξαιρετικής κοινωνικής σειράς «Οι Απίθανες» (Guapas), παραγωγής Αργεντινής 2014-2015, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 21:00.

Γενική υπόθεση: Η Μόνικα, η Μέι, η Λορένα, η Λάουρα και η Άντρεα γνωρίζονται κατά τη διάρκεια μιας πορείας διαμαρτυρίας εναντίον μιας τράπεζας, η οποία κλείνει ξαφνικά και έτσι χάνουν οι αποταμιεύσεις

τους. Έτσι, από τη μία μέρα στην άλλη τα όνειρα και τα σχέδια της καθεμιάς τους χάνονται: το εστιατόριο της Μόνικα πρέπει να κλείσει, η Λορένα δεν μπορεί να αγοράσει σπίτι για τους γονείς της, η Μέι χάνει την οικογενειακή περιουσία, η Λάουρα χάνει τις αποταμιεύσεις της για τη θεραπεία γονιμότητας και η Άντρεα με τον άντρα της «μένουν στον άσο».

Εφτά χρόνια αργότερα, έχουν γίνει κολλητές, αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει εκείνη την ήμερα, ενώ ψάχνουν ακόμα τον τρόπο να σταθούν οικονομικά.

Χρειάζονται ένα νέο «ταρακούνημα» στη ζωή τους για να σκεφτούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάτι σαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μία τελευταία για να ερωτευτούν, να δημιουργήσουν οικογένεια, να ακολουθήσουν τα ταλέντα τους, να γιατρέψουν τις πληγές τους. Ή απλά για να νικήσουν τους φόβους τους που ακόμα τις κρατάνε πίσω και τις δεν επιτρέπουν να ζήσουν τη ζωή που θέλουν.

Επεισόδιο 55ο. O Φεντερίκο, με τη βοήθεια της Μέι, ταξιδεύει με τη Λορένα στην Ουρουγουάι και μένουν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.
Η Λάουρα προσπαθεί να πείσει τη Μόνικα οτι είδε τον Τάνο να φιλάει τη Φεντερίκα έξω από την είσοδο του εστιατορίου. Παράλληλα, η Κλαούντια αποκαλύπτει οτι η Φεντερίκα έχει ελεύθερη σχέση με άλλον άντρα και δύο παιδιά μαζί του .
Η ‘Αντρεα μαθαίνει οτι ο Αλεχάντρο έχει ξεκινήσει τη διαδικασία υιοθεσίας παιδιού και αναφέρει στην κοινωνική λειτουργό που την έχει επισκεφθεί, για το πρόβλημα με το αλκοολ. Η όλη διαδικασία ακυρώνεται. Ο Αλεχάντρο γίνεται έξαλλος.
Ο Φρανσίσκο απολογείται ξανά στη Μέι για τη συμπεριφορά του και της επιστρέφει τα κλειδιά του σπιτιού.

Κοινωνική σειρά, παραγωγής Αργεντινής (Pol-ka Producciones) 2014-2015, που θα ολοκληρωθεί σε 173 ωριαία επεισόδια.

Σκηνοθεσία: Daniel Barone, Lucas Gil.

Σενάριο: Leandro Calderone, Carolina Aguirre.

Πρωταγωνιστούν: Araceli Gonzalez, Isabel Macedo, Mercedes Morán, Carla Peterson, Florencia Bertotti.

Keywords
Τυχαία Θέματα