«Οδηγός Ευτυχίας» στην ΕΡΤ3

01:16 11/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη δραματική κομεντί φαντασίας «Οδηγός Ευτυχίας» (Shortcut to Happiness – The Devil and Daniel Websterdaniel), παραγωγής ΗΠΑ 2003, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017 στις 23:00.

Υπόθεση: Ο εμπνευσμένος συγγραφέας Jabez Stone ζει στο Μανχάταν και έχει πολλά προβλήματα: δεν είναι σε θέση να πουλήσει τα μυθιστορήματά του, ζει σε ένα άθλιο

διαμέρισμα και δεν έχει καμία επιτυχία με τις γυναίκες. Όταν ένας από τους φίλους του ο Julius Jenson πουλάει το μυθιστόρημά του για 190.000 δολάρια σε έναν συντάκτη, τότε ο Jabez καταλαμβάνεται από φθόνο και υπόσχεται μέχρι και να πουλήσει την ψυχή του στο διάβολο για να πετύχει.

Για μεγάλη του ατυχία σκοτώνει μια γυναίκα με τη γραφομηχανή του. Τότε ο διάβολος χτυπάει την πόρτα του και προσφέρεται να διορθώσει την όλη κατάσταση. Για να σφραγίσει όμως τη συμφωνία τους, χρειάζεται ένα αντάλλαγμα: ζητά από τον Javez τα μυθιστορήματά του να έχουν χαμηλή ποιότητα και κακές κριτικές, παρ’ όλα αυτά, θα γίνουν best sellers. Ο Jabez σύντομα γίνεται πλούσιος κι έχει μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες, αλλά δεν έχει καθόλου χρόνο για τους φίλους του. Στη συνάντηση του με τον εκδότη Daniel Webster καταλαβαίνει ότι έχει μία και μοναδική ευκαιρία να σπάσει το συμβόλαιό του με τον διάβολο.

Σκηνοθεσία: Alec Baldwin (ως Harry Kirkpatrick).

Παίζουν: Jennifer Love Hewitt, Anthony Hopkins, Virl Andrick, Ray Aranha, Kaniel Arocho, Mary Ashton, Dan Aykroyd, Alec Baldwin, Kim Cattrall, Gregg Bello.

Διάρκεια: 106΄

Keywords
Τυχαία Θέματα