«Ο τελευταίος εχθρός» στην ΕΡΤ3

10:19 13/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το τρίτο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς «Ο τελευταίος εχθρός», παραγωγής Αγγλίας 2008 έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 22:05.

Μίνι σειρά 5 ωριαίων επεισοδίων.

Υπόθεση: Ο ερευνητής Δρ. Stephen Ezard επιστρέφει στο σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τον θάνατο του αδελφού του, Michael Ezard, για να διαπιστώσει ότι η χήρα του, Yasim Anwar, φιλοξενεί έναν καταζητούμενο, παράνομο μετανάστη που πάσχει από ανίατη ασθένεια. Η Yasim

μετά τον θάνατο του μετανάστη φίλου της εξαφανίζεται, αφήνοντας πίσω πολλά ερωτηματικά. Αργότερα ο Stephen προσλαμβάνεται ως σύμβουλος και υποστηρικτής ενός νέου ηλεκτρονικού συστήματος. Χρησιμοποιώντας τις εξειδικευμένες ικανότητές του στον υπολογιστή, εντοπίζει κρυφά την Yasim, χωρίς να γνωρίζει ότι ο ίδιος είναι πιόνι σε κυβερνητική συνωμοσία.

Η σκηνοθεσία είναι του Iain B. MacDonald.

Πρωταγωνιστούν οι Benedict Cumberbatch, Anamaria Marinca, Max Beesley, Robert Carlyle και Eva Birthistle.

Επεισόδιο 3ο: Ο Stephen και η Yasim επιστρέφουν στο διαμέρισμα και τον Vucevic που περιμένει. Όταν πλησιάζουν, όμως, ο Russell εμφανίζεται με το φορτηγό του, εμποδίζοντας τους. Αφού ο Russell τους υποσχεθεί κάποιες απαντήσεις, ο Stephen και η Yasim μπαίνουν στο φορτηγό.
Πίσω στην αποθήκη του Russell γίνεται μια συμφωνία – θα τους βοηθήσει να πάρουν απαντήσεις αν τον βοηθήσουν να βρει τους δολοφόνους της κόρης του. Η Yasim θα κρυφτεί και ο Stephen θα επιστρέψει στη δουλειά και θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία για να αποκτήσει πρόσβαση στο προσωπικό του kellerman-deloit, έτσι ώστε να μπορεί να στοχεύσει σε κάποιον που πιθανώς θα είναι εύκολος στην παροχή πληροφοριών.

Keywords
Τυχαία Θέματα