Ο Τάσος Δέντσας στον Απόλλωνα Παραλιμνίου

14:33 19/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε ακόμα μία ηχηρή μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου αποκτώντας τον Τάσος Δέντσα.

Ο 35χρονος μέσος είναι ένας από τους Σερραίους ποδοσφαιριστές που έκαναν εξαιρετική καριέρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια ενώ έχει αγωνιστεί και με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων. Ο Τάσος Δέντσας γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 1982 στο Βαμβακόφυτο Σερρών και το 1997 σε ηλικία 15 χρονών αποκτήθηκε από τον Πανσερραϊκό. Αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό μέχρι τον Δεκέμβριο του 2001 και τον Ιανουάριο του 2002 πήρε μεταγραφή στον ΟΦΗ.

Ο
Τάσος Δέντσας με τη φανέλα του Πανσερραϊκού σε αγώνα με το Αιγάλεω στις 13.08.2001

Με τα χρώματα του ΟΦΗ αγωνίστηκε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2006 και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Ηρακλή. Το 2007 ο Παναιτωλικός ξεκίνησε μια προσπάθεια να επιστρέψει από τη Γ εθνική στα «μεγάλα σαλόνια» και τον απέκτησε ως έναν από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας για να το πετύχει αυτό. Ο Τάσος Δέντσας πανηγύρισε δύο ανόδους με την ομάδα του Αγρινίου ενώ το 2012 ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου του Πλατανιά στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Τάσος Δέντσας με αντίπαλο τον Ριβάλντο

Το 2013 επέστρεψε στις Σέρρες για τον Εθνικό Γαζώρου στον οποίο αγωνίστηκε δύο χρόνια. Το 2015 πήγε στην Καβάλα με την οποία έλυσε τη συνεργασία του πριν λίγες μέρες. Ο Τάσος Δέντσας έχει 126 συμμετοχές στην Α εθνική (2 γκολ), 173 στη Β εθνική (2 γκολ) και 93 συμμετοχές στη Γ εθνική (8 γκολ).

Ο Τάσος Δέντσας με αντίπαλο τον Σαλπιγγίδη

Σίγουρα η προσθήκη του Τάσου Δέντσα μαζί με αυτήν του Δημήτρη Γαϊδαρτζή δίνουν μια ξεχωριστή δυναμική στον Απόλλωνα Παραλιμνίου που την Κυριακή υποδέχεται στην έδρα του τους Πόντιους Βατολάκκου και την επόμενη Τετάρτη αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Νάουσα.

Φώτο: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα