Ο ΣΥΡΙΖΑ για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα: Η ιστορία επαναλαμβάνεται

15:47 7/3/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται. Κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση ότι παριστάνει πως διαπραγματεύεται με την τρόικα για μέτρα στα οποία έχει ήδη συμφωνήσει, στη συνέχεια «εκβιάζεται» υπό την απειλή της καταβολής της δόσης και στο τέλος δίνει περισσότερα από αυτά που της έχουν ζητήσει.

Επισημαίνει δε ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση
έχει ήδη ψηφίσει τον μηχανισμό αυτόματης διόρθωσης για την περίπτωση αστοχίας των μέτρων που λαμβάνεται η δε τρόικα, όπωςλένε στη Κουμουνδούρου βρίσκεται στη χώρα απλώς γι να επιτηρεί την πορεία υλοποίησης των μνημονιακών δεσμεύσεων της κυβέρνησης.

Ταυτόχρονα η Κουμουνδούρου εκτοξεύει πυρά στους κ. Βενιζέλο και Κουβέλη, μιλώντας για λεονταρισμούς που δεν μπορούν να εξαντλούνται στον τηλεοπτικό χρόνο στα παράθυρα των καναλιών προσθέτοντας πως αν υπάρχει πραγματική διαφωνία, μπορεί να εκφραστεί μόνο με αποχώρηση από την κυβέρνηση.

Τα υπόλοιπα καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στηην ανακοίνωσή του, είναι στάχτη στα μάτια μιας κοινωνίας που ασφυκτιά υπό το βάρος της πιο βάρβαρης και αντικοινωνικής πολιτικής.
Keywords
Τυχαία Θέματα