Ο Π. Αμανατίδης προπονητής στον Πανσερραϊκό

22:23 14/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Νέος προπονητής στον Πανσερραϊκό είναι από σήμερα ο Περικλής Αμανατίδης.

Ο 47χρονος προπονητής που είναι ο εκλεκτός των επενδυτών που αναλαμβάνουν την ομάδα ανακοινώθηκε σήμερα από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Στην ανακοίνωση η Σερραϊκή ΠΑΕ ευχαριστεί τον Σάκη Αναστασιάδη χαρακτηρίζοντας τον «πιστό στρατιώτη» της ομάδας (δεν αναφέρει όμως τίποτα για τον Νίκο Κατσαβάκη που επίσης κλήθηκε να βγάλει τα… κάστανα από τη φωτιά σε μια δύσκολη περίοδο). Ο Περικλής Αμανατίδης έχει 195 παιχνίδια στη Β εθνική με τον Αγροτικό Αστέρα, τον Πας Γιάννινα,

την Καλλιθέα, την Αναγέννηση Καρδίτσας, τη Νίκη Βόλου, τον Αιγινιακό και τα Τρίκαλα ενώ πανηγύρισε ανόδους με τον Αγροτικό Αστέρα το 2006 από τη Γ στη Β εθνική και με τον Αιγινιακό από τη Γ στη Β το 2016 με πρώτο σκόρερ στην ομάδα του τον Δημήτρη Γκούρτσα. Τον περασμένο Μάρτιο ανέλαβε τα Τρίκαλα με τα οποία έκανε πορεία πρωταθλητισμού (με 14 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία του συλλόγου από τον Περικλή Αμανατίδη είναι:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Περικλή Αμανατίδη και του Σήφη Μωυσίδη στην θέση του βοηθού προπονητή. Ο Περικλής Αμανατίδης με πολλές ανόδους στο παλμαρέ του και με παρακαταθήκη τον επαγγελματισμό του και το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι ομάδες οι οποίες προπόνησε κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για την νέα εποχή που ξεκινάει στα Λιοντάρια. Τέλος η ΠΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει βαθύτατα τον απερχόμενο προπονητή και πιστό στρατιώτη της ομάδας Σάκη Αναστασιάδη».

Keywords
Τυχαία Θέματα