Ο Παναγιώτης Γιαννάκης τιμήθηκε απο τον Δ. Ευρώτα

06:34 20/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον Παναγιώτη Γιαννάκη, αρχηγό της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης τίμησε απονέμοντας του ειδική τιμητική διάκριση ο Δήμος Ευρώτα, για την 30ετή προσφορά του στον αθλητισμό.

Η σεμνή τελετή έγινε στο εθνικό στάδιο Βλαχιώτη, το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Απριλίου 2017, λίγο πριν ξεκινήσει ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του Αστέρα Βλαχιώτη και της ομάδας του Ασπροπύργου για το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος.

Στον Παναγιώτη Γιαννάκη, που εκτός από κορυφαίος αθλητής και προπονητής σε όλη του την

καριέρα δίδαξε ήθος, κοσμιότητα, συναγωνιστικότητα και συνέπεια εντάσσοντας γενναιόδωρα το υπέροχο ταλέντο του στην υπηρεσία του ελληνικού αθλητισμού και της Ελληνικής κοινωνίας, την διάκριση απένειμε ο δήμαρχος Ευρώτα Γιάννης Γρυπιώτης.

Για την προσφορά τους στον αθλητισμό τιμήθηκαν απο τους δημάρχους Σπάρτης και Αρχαίας Ολυμπίας ο Κωνσταντίνος και Παναγιώτης Πετρόπουλος, ενώ πριν λήξει η ξεχωριστή γιορτή ο Δήμαρχος Ευρώτα, παρέδωσε τη σημαία της Ευρωπαϊκής πόλης στον αθλητισμό για το 2018 στον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα, που ανέδειξε νικητή τον Αστέρα Βλαχιώτη, τιμήθηκαν τοπικές και σχολικές ομάδες που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα