Ο Κ.Γκούσκος για συμμετοχή ΕΠΑΛ σε σχολικούς αγώνες

14:31 8/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Το όμορφο ταξίδι της ομάδας ποδοσφαίρου του ΕΠΑΛ τελείωσε στο γήπεδο Χαιδαρίου , με την ήττα από το 7ο ΓΕΛ Χαιδαρίου. Η ομάδα μας αν και προηγήθηκε με 1-0 στο ημίχρονο, έχασε με 2-1 και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη πρόκριση. Παρά την ήττα όμως απέκτησαν πολύτιμες εμπειρίες που θα είναι χρήσιμες στους μαθητές της ομάδας που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και την επόμενη χρονιά».

Με τα λόγια αυτά ο προϊστάμενος της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ζακύνθου Κώστας Γκούσκος, αναφέρεται στη συμμετοχή

της ομάδας του ΕΠΑΖ Ζακύνθου σε μια αθλητική και δη ποδοσφαιρική διοργάνωση στο πλαίσιο των σχολικών αγώνων, ενώ όπως τονίζει, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς τους μαθητές που μέσα σε οκτώ ημέρες έπαιξαν πέντε αγώνες και έκαναν δύο ταξίδια ένα σε Πάτρα και ένα σε Αθήνα και στον προπονητή -γυμναστή τους Ηλία Πετειναράκη.

Οι συμμετέχοντες μαθητές στη φετινή σειρά αγώνων ήταν οι : ΧΑΣΜΟΥΤΣΑ ΕΡΙ-ΛΙΤΑ ΛΑΤΙΦ-ΜΟΥΣΑΙ ΚΛΙΣΙΑΝ-ΚΟΤΣΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΝΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΣΙΜΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΚΟΛΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΣΟΛΑΚΟΥ ΝΤΟΡΗΣΗ-ΤΣΙΝΑ ΕΡΒΙΣ-ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ/ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΑΝΤΡ)-ΚΥΒΕΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΣΑΡ)-ΜΟΥΣΤΑΙ ΜΑΡΙΓΚΛΕΝ-ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

Keywords
Τυχαία Θέματα