«Ο Κένταυρος που αγαπούσε τη Γοργόνα» στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο

15:16 1/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Ο Κένταυρος που αγαπούσε τη Γοργόνα» είναι ο τίτλος του μυθιστορήματος του συγγραφέα Μπικηρόπουλου Θεοχάρη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ.
Στις 650 σελίδες του ξεδιπλώνεται η συγκλονιστική ιστορία της πολυτάραχης ζωής του ασυμβίβαστου γεωπόνου Αχιλλέα Λεβεντόπουλου, που ξεκινάει από την εφηβεία του, την πρωτομαγιά του 1994 στους πρόποδες του Ολύμπου και φτάνει μέσα από τις περιπλανήσεις του σε έναν νέο κόσμο στο 2032 μ. Χ.
Η ιστορία εκτυλίσσεται σε τέσσερις δεκαετίες: η μυθοπλασία δένει σφιχτά

με την πραγματικότητα, ρίχνοντας φως, στα υπόγεια της ψυχής, στα όνειρα και τις πληγές, στη φαντασία και την πραγματικότητα, στις εικασίες και τον ρεαλισμό. Ένα ταξίδι στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, στην Ελλάδα της ευδαιμονίας και της κρίσης, της παρακμής και της ελπίδας, στις δύο όψεις της ζωής. Κινητήριος δύναμη μα και τροχοπέδη, οι φλογεροί έρωτες.

Ένας ύμνος στο αδάμαστο ανθρώπινο πνεύμα, στην αναζήτηση του ιδανικού, στον αέναο αγώνα της ζωής, μια σιωπηλή κραυγή για την ανέφικτη κατάκτηση της ευτυχίας, ένα ερωτικό μυθιστόρημα με σκηνές γεμάτες έξαψη, πάθος, αγωνία και απροσδόκητη τροπή.

Ένα μυθιστόρημα που σε συγκλονίζει.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας και θα μιλήσουν ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Δημήτρης Παπαδημόπουλος και ο ίδιος ο συγγραφέας.
Είσοδος ελεύθερη.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα