Ο καφές στην Κομοτηνή θέλει την πιστοποίησή του

07:57 6/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα μετά το άλλο ανοίγουν τα café στην Κομοτηνή δίνοντας πνοή ακόμη και σε απομακρυσμένες από το κέντρο γειτονιές. Ιδιοκτήτες και υπάλληλοι επιδίδονται καθημερινά σε έναν αγώνα δρόμου για την καλύτερη, τάχιστη και πιο γευστική εξυπηρέτηση των πελατών τους μην ρισκάροντας να υιοθετήσουν καινοτομίες που ξαφνιάζουν.

Η Παρασκευή Ανδρικοπούλου με τον σύζυγό της απέκτησε τον δικό της επαγγελματικό χώρο, ένα μοντέρνο καφέ, με την ελπίδα ότι το δικό τους βήμα θα τους οδηγήσει σε κάτι καλύτερο. Ήδη τα

κοντέρ τους είχαν γράψει δέκα χρόνια ενασχόλησης με τον καφέ. «Στόχος μας είναι αρχικά να βγάλουμε τα χρήματα που βγάζαμε ως εργαζόμενοι στην ξένη δουλειά, αν έρθει και κάτι περισσότερο, καλώς να έρθει» δηλώνει ικανοποιημένη από το βήμα που έκανε. «Όταν αγαπάς κάτι, όταν το πιστεύεις και όταν είσαι σταθερός στην ποιότητά σου τίποτα δεν είναι δύσκολο. Όταν όλα λειτουργούν σωστά, ο κόσμος θα το αναγνωρίσει».

Το άγχος δεν λείπει από το νέο ξεκίνημα. Οι ανάγκες του κόσμου καταγράφονται και οι απαιτήσεις του ικανοποιούνται, ωστόσο, η αγωνία είναι μεγάλη. Ένα ακόμη cafe στην Κομοτηνή παρατηρούμε για να την ακούσουμε να απαντά «δεν με αγχώνει αυτό γιατί πιστεύω ότι ο κόσμος αναγνωρίζει τον καλό καφέ και τον ψάχνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα