Ο Γιάννης Μαρκόπουλος στην Πάτρα

14:14 12/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τελικά σήμερα θα γίνει η συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο Αρχαίο Θέατρο της Πάτρας. Μια παράσταση που ήταν προγραμματισμένη για τις 7 Ιουνίου αλλά αναβλήθηκε λόγω του καιρού.

Ο σπουδαίος Έλληνας συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος θα παρουσιάσει τη δουλειά του στο κοινό της Πάτρας στις 9:30 το βράδυ, στο πλαίσιο του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας του Πολιτιστικού

Οργανισμού του Δήμου.

Ο Γιάννης Μαρκόπουλος το πρωί μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ ΠΑΤΡΑΣ, «Στον αέρα… μέρα παρά μέρα» εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αποψινή επαφή του με το κοινό της πόλης και θυμήθηκε παλαιότερες συναυλίες που είχε δώσει στην πρωτεύουσα της Αχαΐας και είχαν μεγάλη απήχηση .

Ο Γιάννης Μαρκόπουλος είναι ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς δημιουργούς μας με σημαντικά τραγούδια και μουσικούς κύκλους.

Αυτή τη φορά με νέους ανθρώπους του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού όπως τον Δήμο Αναστασιάδη, τον Γιώργο- Νικηφόρο Ζερβάκη, τη Δάφνη Ζουρατζή, τη Μαρία Λυμπεράτου , τον εκπληκτικό ερμηνευτή των έργων του συνθέτη Λάκη Χαλκιά, το φωνητικό Libro Coro και την Πολυφωνική Ορχήστρα της Πάτρας.

Ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης θα παρουσιάσει αποσπάσματα από το έργο του «Εντεύθεν» και τον κύκλο τραγουδιών « Κρητικός Ορίζοντας» . Παράλληλα θα ακούσουμε και αγαπημένα τραγούδια και συνθέσεις του που αποτελούν σταθερό σημείο αναφοράς και αντέχουν στο χρόνο.

Η προπώληση των εισιτηρίων γινάτια στο ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων» από τις 10 έως τη μία και από τις 18:00 έως τις 21:00 στο Music Station και σε άλλα σημεία της πόλης.

Τιμή εισιτηρίων: 7 και 10 ευρώ._


Σύνταξη: Αθανασία Σταμοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα