«Ο γάμος της χρονιάς» στην ΕΡΤ1

01:20 6/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την εξαιρετική κωμωδία «Ο γάμος της χρονιάς», παραγωγής ΗΠΑ 2013, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 22:00.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Τζάστιν Ζάκαμ.

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Νταϊάν Κίτον, Κάθριν Χέιγκλ, Σούζαν Σαράντον, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Αμάντα Σέιφριντ, Τόφερ Γκρέις, Μπεν Μπαρνς.

Διάρκεια: 99΄

Υπόθεση: Έπειτα από

δέκα χρόνια η Έλι επιστρέφει στο σπίτι της στο Κονέκτικατ για πρώτη φορά από τότε που χώρισε με τον άντρα της Ντον, ο οποίος ζει με την καλύτερή της φίλη. Αιτία της επιστροφής είναι ο γάμος του υιοθετημένου γιου τους, Αλεχάντρο.

Τα πράγματα περιπλέκονται, όταν ο Αλεχάντρο τους ενημερώνει ότι η βιολογική του μητέρα θα έρθει στο γάμο, η οποία -λόγω των αυστηρών θρησκευτικών της πεποιθήσεων- δεν γνωρίζει ότι η Έλι και ο Ντον έχουν πάρει διαζύγιο. Τους παρακαλεί να προσποιηθούν το ευτυχισμένο ζευγάρι και ακολουθούν διάφορα κωμικοτραγικά περιστατικά, καθώς όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν τα δικά τους προβλήματα. Η κόρη τους Λάιλα έχει δυσκολίες στον δικό της γάμο, ενώ ο γιος τους Τζάρεντ ερωτεύεται την όμορφη και σέξι αδελφή του Αλεχάντρο.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα