Ο Γ. Ματζουράνης στην ΕΡΤ: Αθλιότητα οι αναφορές – Κάποιοι έχουν πανικοβληθεί (video)

12:58 30/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αγωγές σε βάρος και των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και ΣΚΑΙ θα καταθέσει ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Δημοσίου Γιάννης Ματζουράνης με αφορμή τις αναφορές ότι είναι συνήγορος υπεράσπισης του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος διεκδικεί τηλεοπτική άδεια. Είναι ψεύδη που προσβάλουν την επαγγελματική μου υπόληψη, δήλωσε στην Πρωινή Ζώνη της ΕΡΤ ο κ. Ματζουράνης, διευκρινίζοντας ότι

ουδέποτε υπήρξε δικηγόρος του Β. Μαρινάκη.

«Θα υπήρχε ασυμβίβαστο ένα ήμουν δικηγόρος ταυτοχρόνως δύο διαφορετικών πελατών, ενός υποψηφίου και του ελληνικού δημοσίου. Δεν υπήρξα ποτέ άπιστος, δεν υπήρξα ποτέ δικηγόρος εντολέων με αντικρουόμενα συμφέροντα» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «υπό μία έννοια στο παρελθόν υπήρξα δικηγόρος σχεδόν όλων των υποψηφίων της σημερινής διαδικασίας. Του κ. Μαρινάκη δεν υπήρξα ποτέ δικηγόρος σε υπόθεσή του, υπήρξα δικηγόρος συγκατηγορουμένου του, όπως και του κ. Κοντομηνά, ο σταθμός του οποίου διέπραξε εις βάρος μου την αθλιότητα» είπε ο κ. Ματζουράνης.

«Δεν είμαι έμμισθος δικηγόρος, δεν είμαι υπάλληλος κανενός», είπε και συμπλήρωσε πως «όταν κάποιοι άνθρωποι καλούνται για πρώτη φορά να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσουν τη χρήση ενός σπάνιου δημόσιου πόρου, πανικοβάλλονται ή θυμώνουν και προσπαθούν να επιτεθούν σε όποιον νομίζουν ότι είναι εύκολος στόχος. Όμως εδώ διέπραξαν σφάλμα πολιτικό και νομικό και θα συναντηθούμε στις δικαστικές αίθουσες».

Keywords
Τυχαία Θέματα