Ο «Χαμαιλέων» στην ΕΡΤ3

10:08 10/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς ντοκιμαντέρ κοινωνικού περιεχομένου «Χαμαιλέων» (The Chameleon), έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 22:05.

Σειρά ντοκιμαντέρ 10 ωριαίων επεισοδίων.
Υπόθεση: Ο Σεμπάστιαν είναι ένας άνθρωπος της περιπέτειας και ένας πραγματικός «χαμαιλέων»: όπου κι αν βρεθεί, προσαρμόζεται αμέσως. Ταξιδεύει στα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη και παρακολουθεί την καθημερινότητα των ανθρώπων. Τα ταξίδια

του περιλαμβάνουν τις περιπέτειες των Λατινοαμερικάνων, που προσπαθούν να φτάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη ζωή των φυλακισμένων στην Παλμασόλα της Βολιβίας, τους εργάτες στα ορυχεία χρυσού στις Φιλιππίνες και τους χρήστες ναρκωτικών στο Μπουένος Άιρες. Ο Σεμπάστιαν μιλάει μαζί τους χωρίς προκαταλήψεις και παρουσιάζει τα πορτραίτα των ανθρώπων που θεωρούνται απόκληροι.
Eπεισόδιο 2ο: Είναι η μεγαλύτερη παραγκούπολη της Αργεντινής. Και η πιο επικίνδυνη, επίσης. Στον κεντρικό της δρόμο, μόνο η Καθολική εκκλησία στέκεται εμπόδιο στη διακίνηση των ναρκωτικών. Το καινούργιο ναρκωτικό που έχει κατακλύσει την περιοχή ονομάζεται «πάκο», παράγωγο της κοκαΐνης, χαμηλότερης, όμως, ποιότητας, που έχει μπει σε όλα τα σπίτια. Οι χρήστες του ναρκωτικού αυτού γίνονται «βαποράκια» για να εξασφαλίσουν την καθημερινή τους δόση. Ο Σεμπάστιαν μαθαίνει τους νόμους αυτής της επικίνδυνης περιοχής, όπου η κάθε γειτονιά ελέγχεται από διαφορετική συμμορία.

Σκηνοθεσία: Sebastian Perez Pezzani, Cyril Thomas, Grégory Roudier, Gaël MocaerΠαραγωγή: Capa Presse, 2016-2017
Keywords
Τυχαία Θέματα