Ο απόηχος της αντιπαράθεσης Τσίπρα-Μητσοτάκη

20:38 9/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης προκαλεί η μετωπική σύγκρουση Τσίπρα-Μητσοτάκη στη Βουλή, με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να τονίζει ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που να έχει κάνει μια τόσο εμπρηστική ομιλία στο ελληνικό Kοινοβούλιο.

«O κ. Μητσοτάκης στην πρωτολογία του ήταν απολίτικος, ανερμάτιστος, ασυνάρτητος και κυρίως ανυπόφορα κίτρινος. Επέλεξε να ρίξει το επίπεδο της πολιτικής συζήτησης με προσωπικές αναφορές, με παραπολιτική και με

απευθείας a dominem επιθέσεις να ρίξει το επίπεδο πιο χαμηλά από ποτέ», δήλωσε στο Κανάλι της Βουλής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Επέλεξα χθες στη βουλή να κάνω κάτι διαφορετικό από ότι έκανα συνήθως. Να απαντήσω. Δεν μετανιώνω γι΄αυτό το οποίο έκανα σε καμία περίπτωση, γιατί θεωρώ ότι οι τοποθετήσεις μου ήταν πολιτικές και η κριτική που άσκησα ήταν πολιτική κριτική», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια του τρίτου Διεθνούς Συνεδρίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξέφυγε από κάθε όριο, τόνισε στην ΕΡΤ ο Αλέξης Χαρίτσης.

Σφοδρά πυρά εξαπολύουν και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Μετά τα Ζάππεια και τη Θεσσαλονίκη, ήρθαν χθες στη Βουλή αμετανόητοι χωρίς να έχουν πάρει κανένα απολύτως μάθημα από τη στάση τους. Εξακολουθούν και σήμερα να αδυνατούν να δουν τα προβλήματα του ελληνικού λαού, ασχολούνται μονάχα με την προσωπική τους φιλοδοξία και ματαιοδοξία», ανέφερε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

«Το χθεσινό ήταν μια εικόνα έντασης απλώς; Όποιον και να ρωτήσετε, εγώ δε λέω έξω στο λαό, εγώ λέω και στη Βουλή θα σας πουν ότι ήταν η πιο αποκρουστική εικόνα», δήλωσε στην ΕΡΤ ο βουλευτής του ΚΚΕ Σάκης Βαρδάλης.

Η Ένωση Κεντρώων καλεί τους κυρίους Τσίπρα και Μητσοτάκη να μιλούν λιγότερο γιατί προσβάλουν με τα λεγόμενά τους τον κόσμο. Το συμπέρασμα και από αυτή την συζήτηση, μηδέν, επισημαίνει το γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων.

Πηγή: ΕΡΤ1

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα