Ο Αντ. Κασσιμάτης για πλαστές διαταγές πληρωμών

16:18 25/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η μη τήρηση δημοτικού πρωτόκολλου για τις δικαστικές εντολές πληρωμής δημιουργεί τεράστια προβλήματα στη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης επεσήμανε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ζακυνθινή Αναγέννηση» Αντ. Κασσιμάτης μιλώντας στην ΕΡΤ Ζακύνθου, με αφορμή σχετική ερώτηση την οποία υπέβαλλε στο δήμαρχο Ζακύνθου και ο οποίος παραδέχτηκε ότι δεν περιήλθε στην κατοχή της παρούσας δημοτικής αρχής το σχετικό πρωτόκολλο.

Η σχετική ερώτηση

υποβλήθηκε στο δήμαρχο στη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου με αφορμή πλαστές δικαστικές εντολές τις οποίες ο δήμος όφειλε να πληρώσει σε ιδιώτη εργολάβο και μετά από καταγγελία της δημοτικής παράταξης της αντιπολίτευσης η υπόθεση ερευνάται πλέον από τη δικαιοσύνη.

Ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Κασσιμάτης τέλος , ζήτησε από τους δημοτικούς συμβούλους να είναι αρκετά προσεκτικοί στις αποφάσεις που ψηφίζουν διότι, η μη ενημέρωση του δημοτικού πρωτοκόλλου , δύναται να δημιουργήσει ομάδα απατεώνων οι οποίοι να «φτιάχνουν» πλαστές διαταγές πληρωμών και να ζημιώσουν οικονομικά το Δήμο .

Ρεπορτάζ: Πέτρος Πομόνης

Keywords
Τυχαία Θέματα