Ο UFe στο πρώτο καλοκαιρινό «Kosmos Lab»

10:04 3/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το «Kosmos Lab», το ραδιοφωνικό μουσικό εργαστήριο του Kosmos όπου Έλληνες και ξένοι παραγωγοί και DJs δημιουργούν τα δικά τους mixtapes ειδικά για το Kosmos, συμπληρώνει έναν χρόνο!

Το «Kosmos Lab», που έχει φιλοξενήσει ορισμένους από τους σημαντικότερους Έλληνες παραγωγούς και beatmakers, παρουσιάζει ειδικά για το φετινό καλοκαίρι τα mixset

που δημιούργησαν για το Kosmos μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνής.

Αυτό το καλοκαίρι, συντονιστείτε κάθε Σάββατο και ώρα 22:00 στους 93,6 και τους 107,0 και ακούστε τους UFe, Renegades Of Jazz, The Bas Lexter Ensample, Ray Lugo, saib., DJ Vadim, Grant Lazlo, Nym και άλλους.

Ειδικότερα, το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 και ώρα 22:00, τον κύκλο ανοίγει ο UFe (Ουφέ) από το Βουκουρέστι σ’ ένα «Vinyl only» set:

World Music Deejay / Συλλέκτης δίσκων / Remixer / Beatmaker: Αν τον ρωτήσεις για την αγάπη του για τη μουσική, ο UFe, που είναι λιγομίλητος, θα απαντήσει με τα μέσα της καλλιτεχνικής του έκφρασης. Αντιστέκεται στην εύκολη κατηγοριοποίηση. Από τους προγονικούς ρυθμούς της Αφρικής και τους τροπικούς ήχους της Λατινικής Αμερικής μέχρι την τζαζ και τα funk breaks που έγιναν το θεμέλιο του hip hop, μαζί με τον σημερινό ηλεκτρονικό ήχο, αντλεί τα στοιχεία που τον βοήθησαν να διαμορφώσει το στυλ του σ’ ένα εκλεκτικό μουσικό περιβάλλον. Συνδυάζει διαφορετικό και ποικίλο ρεπερτόριο στον ήχο του, το εκφράζει με το προσωπικό του ιδίωμα, σε μια σύνθεση που κάνει το τελικό άκουσμα έντονη και συναρπαστική εμπειρία.

Αυτό το καλοκαίρι, κάνε τον Kosmo δικό σου!

Info:

Κάθε Σάββατο, ώρα 22:00

Εκπομπή: «Kosmos Lab»

Live Streaming: webradio.ert.gr/kosmos

Facebook:

Keywords
Τυχαία Θέματα