Ο Jerome Kaluta στον Σταυρό του Νότου

09:13 5/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Jerome Kaluta και η ορχήστρα του ανεβαίνουν για πρώτη φορά, την Τετάρτη 11 Απριλίου, στις 9.30 το βράδυ, στη σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Μαζί του ο ηθοποιός Στράτος Λύκος κάνει έφοδο στη σκηνή με ένα διαδραστικό stand up όπου παρεμβαίνει, σχολιάζει και «τραγουδάει»… ακόμα και εκεί που δεν πρέπει.

Ο Afro Greco performer και η παρέα του ανακατεύουν στη spicy σούπα τους Afro, Funk, Soul, R’n’b , Hip-Hop, Latin, Reggae

και σε συνδυασμό με τα κομμάτια από την προσωπική δισκογραφία του Jerome, όπως το Le Courageux Home και το Δεν Πειράζει (It’s ok), μας δίνουν μια πλήρη γεύση από τη σύγχρονη «μαύρη» μουσική σκηνή.

Το μουσικό καραβάνι του Jerome κάνει στάσεις στην Αφρική, όπου συναντά τον Papa Wemba και τον Manu Dibango, συναντά τη funk του James Brown, τη rap και τους dj’s στα club της Ν. Υόρκης, μας δίνει γεύση από το Mardi Grass, το καρναβάλι της Νέας Ορλεάνης, δανείζεται το Latin boogallo της Κούβας και καταλήγει στην Ελλάδα, όπου μεγάλη έμπνευση στα τραγούδια του είναι και παραμένει η Αθήνα.

Πλήκτρα: Οδυσσας Αστολόπουλος
Μπάσο: Βίκτωρ Κουλουμπής
Ηλ. Κιθάρα: Μιχάλης Καραγιάννης
Τύμπανα: Νίκος Αναστασιάδης
Τρομπόνι: Χρήστος Σπηλιόπουλος
Σαξόφωνο: Φοίβος Μποζάς
Congas: Άγγελος Πολυχρόνου

Τετάρτη 11 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό

Σταυρός του Νότου
Φραντζή και Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Τηλ. 210 922 6975

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα