Ο 14χρονος Hugo Millan έχασε τη ζωή του στην Aragon

17:36 26/7/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Ισπανός αναβάτης Hugo Millan γεννημένος το 2006 συμμετείχε στο European Talent Cup και ήταν δεύτερος στη βαθμολογία του θεσμού. Το Σάββατο 24 Ιουλίου στη διάρκεια του αγώνα του θεσμού στην πίστα της Aragon, ο Millan είχε πτώση στην έξοδο μιας αριστερής στροφής, ενώ βρισκόταν στις πρώτες θέσεις. Καθώς σηκώθηκε από το έδαφος χωρίς να έχει τον παραμικρό τραυματισμό, προσπάθησε να βγει από την πίστα. Παρότι έμεναν

13 γύροι για την ολοκλήρωση του αγώνα, οι αναβάτες βρίσκονταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον κι έτσι ο Πολωνός αναβάτης Oleg Pawelec που ακολουθούσε, έπεσε πάνω στον Millan χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει.

Από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως ο τραυματισμός του νεαρού ήταν σοβαρός. Στο σημείο έφτασαν οι διασώστες της πίστας, στη συνέχεια ο 14χρονος μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας και από εκεί μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Zaragoza. Πολύ σύντομα ανακοινώθηκε πως ο νεαρός υπέκυψε στα τραύματα του και οι διοργανωτές ακύρωσαν τους υπόλοιπους αγώνες.

Ο θάνατος του Hugo Millan έρχεται να προστεθεί στον πρόσφατο χαμό του Jason Dupasquier στην πίστα του Mugello στις 29 Μαΐου με αντίστοιχο τρόπο.

sports.ert.gr.



Το άρθρο Ο 14χρονος Hugo Millan έχασε τη ζωή του στην Aragon εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα
14χρονος Hugo Millan, Aragon,14chronos Hugo Millan, Aragon