Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ: ανεπιθύμητη η Χρυσή Αυγή

13:42 31/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Καταδικάζουμε και απομονώνουμε τη ναζιστική, εγκληματική Χρυσή Αυγή¨, τονίζει σε ανακοίνωσή του το Νομαρχιακό Τμήμα Χίου της ΑΔΕΔΥ:
«Η εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ Χίου της ΑΔΕΔΥ δεν μπορεί να ξεχάσει το εγκληματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Αναρίθμητα τα θύματα τους: η δολοφονία του Π. Φύσσα

στο Κερατσίνι, η δολοφονική επίθεση σε συνδικαλιστές του Συνδικάτου Μετάλλου, στο Πέραμα από τα τάγματα εφόδου χρυσαυγιτών, που αποτελούσαν συνέχεια δεκάδων επιθέσεων κατά μεταναστών, μικροεπαγγελματιών, εργαζομένων, αντιφασιστών.
Δεν ξεχνάμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι δύναμη του συστήματος, της μεγαλοεργοδοσίας εναντίον του λαού και του λαϊκού κινήματος
Δεν ξεχνάμε ότι έφτιαχνε δουλεμπορικά γραφεία και την ίδια στιγμή ζητούσε στη Βουλή φοροαπαλλαγές και προνόμια για τους εφοπλιστές και τους βιομηχάνους.
Δεν ξεχνάμε ότι είναι εγκληματική, ναζιστική, φασιστική οργάνωση, φορέας του εθνικοσοσιαλισμού, του ρατσισμού, της «ανωτερότητας της φυλής», του άκρατου εθνικισμού, του αντισημιτισμού και καλλιεργεί το μίσος ανάμεσα στους λαούς. Φορέας του χυδαίου αντικομμουνισμού και του μίσους απέναντι στο εργατικό – λαϊκό κίνημα.
Δεν ξεχνάμε ότι είναι νοσταλγοί του Χίτλερ, των φασιστικών καθεστώτων που ματοκύλισαν τους λαούς και την ανθρωπότητα, πολιτικοί απόγονοι των ταγμάτων ασφαλείας, των συνεργατών των δυνάμεων κατοχής, της φασιστικής χούντας.
Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο απομονώνουμε τη φασιστοσύναξη!!
Γυρίζουμε την πλάτη στους οπαδούς του Χίτλερ και στις μισάνθρωπες θεωρίες τους!!!!
Η ΧΑ είναι εγκληματική οργάνωση και είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ!!!! «, καταλήγει η ανακοίνωση του Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Πυλιώτης

Keywords
Τυχαία Θέματα