Νοκ-άουτ για την υπόλοιπη σεζόν ο Ναδάλ

16:35 20/8/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πρόωρο φινάλε της αγωνιστικής του σεζόν λόγω τραυματισμού ανακοίνωσε στα κοινωνικά δίκτυα ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας.

Λίγες ημέρες μετά την απόσυρσή του από το τουρνουά Masters 1000 του Τορόντο, ο Ράφα Ναδάλ πήρε την δύσκολη απόφαση. Ο 35χρονος ταλαιπωρείται εδώ και σχεδόν ένα χρόνο από έναν τραυματισμό στο αριστερό του πόδι. Για αυτό και αποσύρεται από όλα τα τουρνουά έως το τέλος της σεζόν, με το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του να είναι άγνωστο.

Διαβάστε παρακάτω όσα έγραψε στην ανακοίνωσή του:

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δυστυχώς πρέπει να τελειώσω

τώρα τη σεζόν του 2021.

Ειλικρινά, έχω υποφέρει πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε με το πόδι μου εδώ και ένα χρόνο και πρέπει να αφιερώσω λίγο χρόνο για να βρω μια λύση σε αυτό το πρόβλημα ή τουλάχιστον να το βελτιώσω για να συνεχίσω να έχω επιλογές για το επόμενο λίγα χρόνια.

Είμαι με τον μέγιστο ενθουσιασμό και προδιάθεση να κάνω ό,τι χρειάζεται για να ανακτήσω την καλύτερη δυνατή φόρμα για να συνεχίσω να ανταγωνίζομαι για τα πράγματα που με παρακινούν πραγματικά. Είμαι πεπεισμένος ότι με την αποκατάσταση του ποδιού και προφανώς μια πολύ σημαντική καθημερινή προσπάθεια αυτό μπορεί να επιτευχθεί. Θα δουλέψω όσο μπορώ για να το πραγματοποιήσω».

sports.ert.gr.



Το άρθρο Νοκ-άουτ για την υπόλοιπη σεζόν ο Ναδάλ εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα