ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας: Μεγαλύτερη η ανάγκη πολιτικής αλλαγής μετά τον ανασχηματισμό

15:14 5/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεδρίασε χθες (Παρασκευή), με διευρυμένη σύνθεση η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα, στη διευρυμένη αυτή συνεδρίαση συμμετείχαν οι κ.κ. Στέργιος Χυτούδης (Αναπληρωτής Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος), Γ. Καραγιάννης (Περιφέρειας Ν.Δ. Θεσσαλίας), Ελ. Κοπάνου (Πρόεδρος Περιφερειακής Οργάνωσης Θεσσαλίας) Α. Πανταζής (Τομεάρχης Οργανωτικού Μαγνησίας), Στ. Χατζηστυλιανός, (Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας Θεσσαλίας), Γ. Καλτσογιάννης (Μέλος Κ.Π.Ε. της Ν.Δ.), Χρ. Μπουκώρος (Βουλευτής

Μαγνησίας), καθώς και όλοι οι πολιτευτές της Ν.Δ.στο Νομό Μαγνησίας,

Κατά την συνεδρίαση έγινε λόγος για χρεοκοπία της πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία δεν αντιμετωπίζεται με αλλαγές προσώπων και περισσότερες κυβερνητικές θέσεις. Επισάνθηκε ακόμη, ότι η ανάγκη πολιτικής αλλαγής γίνεται ακόμη πιο ισχυρή καθώς για τον τόπο, δεν υπάρχει καμία προοπτική απ’ αυτήν την επικίνδυνη Κυβέρνηση.

«Η Ελλάδα σήμερα, χρειάζεται μια νέα αποφασισμένη και αποτελεσματική Κυβέρνηση, που θα εφαρμόσει διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις σε όλα τα μέτωπα. Με σθένος, με αίσθηση του καθήκοντος, και μέσα από ένα πρόγραμμα του οποίου θα έχει την απόλυτη ιδιοκτησία. Ένα πρόγραμμα που θα έχει εγκρίνει με την ψήφο του, ο ελληνικός λαός κι εύχομαι για το καλό της πατρίδας μας αυτό να γίνει το συντομότερο» τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Δημοσθ. Νταόπουλος, προσθέτοντας πως στην κατεύθυνση αυτή, η ετοιμότητα των στελεχών της ΝΔ πρέπει να βρίσκεται σε υψηλό βαθμό και να πυκνώσουν οι συναντήσεις και οι περιοδείες στο πλαίσιο του οδοιπορικού της Συμφωνίας Αλήθειας με τους πολίτες.

Ο κ. Νταόπουλος αηύθυνε εξάλλου κάλεσμα στους νεοδημοκράτες να στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους την προσπάθεια του κόμματος, μέσα από προγραμματισμό και συντονισμένες δράσεις ώστε να μεγιστοποιηθούν τα προσδοκόμενα αποτελέσματα.

Ακολούθησε αναλυτική συζήτηση για την εκλογική εγρήγορση, για την ενεργοποίηση του δυναμικού όλων των ΔΗΜ.Τ.Ο. και για τον προγραμματισμό εκδηλώσεων το προσεχές διάστημα με θεματικό περιεχόμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα