Ν.Νικολόπουλος: «Είμαι ενθουσιασμένος για τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου» (audio)

08:26 13/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Αν επενδύουμε απλά στην τιμωρία μιας κυβέρνησης που δεν ικανοποίησε τις υποσχέσεις της και θέλουμε να φέρουμε στην εξουσία κάποιον που μας λέει “εγώ θα εφαρμόσω αυτή την πολιτική καλύτερα γιατί την πιστεύω και θα την εφαρμόσω αυστηρά και κατά γράμμα”, τότε αντιλαμβανόμαστε ότι δε μπορεί κανένας να είναι αισιόδοξος και να περιμένει ότι κάτι μπορεί να αλλάξει» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας, επικεφαλής του «Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος» Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας (12/9/2016) στον ΡΣΜ της ΕΡΤ3

και την Ασπασία Βούζη.

Ερωτηθείς για τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου δήλωσε «ενθουσιασμένος» κάνοντας λόγο για «τιμωρία που πρέπει να υποστούν αυτοί που μας οδήγησαν εδώ» συμπληρώνοντας ότι «η τιμωρία δεν είναι το να πάνε φυλακή, είναι να γυρίσουν πίσω τα λεφτά». Μάλιστα, επεσήμανε χαρακτηριστικά «χαίρομαι όταν η παρούσα κυβέρνηση, αγνοώντας το “νταβατζιλίκι” και τη δήθεν μαγκιά τους, δεσμεύει την περιουσία τους, κινητή και ακίνητη. Για να σου δεσμεύσουν την περιουσία θα πει ότι είσαι φοροφυγάς και έχεις μεγάλες υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος» υπογράμμισε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη μήνυση που πρόκειται να καταθέσει κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για εσχάτη προδοσία. «Ήρθε η ώρα αυτών που σχεδίασαν την υποταγή της Ελλάδος να κάτσουν στο σκαμνί» σημείωσε, ενώ αναφερόμενος στην παραποίηση των λογιστικών στοιχείων εξήγησε ότι αν δεν παραποιούνταν τα στοιχεία «το ΔΝΤ δε θα μπορούσε να έρθει. Με 5 ή 6 ή 7% έλλειμμα απαγορεύεται το ΔΝΤ να πάει σε μια χώρα, δήθεν να τη βοηθήσει» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα