Νίκος Γκόλιας : Νίκη ψυχολογίας απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα

10:57 26/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην δουλειά του Άγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του καθώς και στην προσπάθεια των συμπαικτών του απέδωσε την χθεσινή νίκη της ΑΕΛ με 1-0 επί του Ολυμπιακού ο «χρυσός» σκόρερ των Βυσσινί Νίκος Γκόλιας ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ είπε:

» Ήταν η πρώτη νίκη μας , μια σπουδαία νίκη ψυχολογίας κόντρα σε μια μεγάλη

ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό επιτελείο, το οποίο μας προετοίμασε άψογα για αυτή την αναμέτρηση και μας έκανε να πιστέψουμε στη νίκη. Να συγχαρώ τον κόσμο μας, τον ευχαριστώ ειλικρινά για τη στήριξή του σήμερα. Ήταν ο 12ος παίκτης της ομάδας μας και του ζητώ να βρίσκεται εδώ σε κάθε αγώνα, στο πλευρό μας. Η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει για την συνέχεια αλλά πρέπει να την ξεχάσουμε και να στρέψουμε την προσοχή μας στον αγώνα του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό.
Θέλω να επαναλάβω ότι μεγάλο μερίδιο για την επιτυχία έχει το προπονητικό επιτελείο μας, τώρα πρέπει να δούμε τα θετικά και να μη μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα, γιατί αν κάνουμε αυτό το λάθος θα πέσει πάλι η απόδοσή μας. Μετά από το ματς της Κέρκυρας μιλήσαμε πολύ μεταξύ μας, είδαμε τα λάθη μας, δουλέψαμε καλά και συνειδητοποιήσαμε ότι αν τα επαναλάβουμε κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι ο Ολυμπιακός, θα το πληρώσουμε ακριβά. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την προσπάθεια και το θετικό αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα