Νίκες για Μαρόκο, Αυστραλία, επίδειξη δύναμης η Σερβία

21:41 9/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Μαρόκο νίκησε με σκορ 3-1 την Εσθονία στο Ταλίν, στο τελευταίο του φιλικό πριν ξεκινήσει την προσπάθειά του, στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Μπελχαντά (11΄), Ζιγέχ (38΄πέναλτι) και Εν-Νεσιρί (75΄) οι σκόρερ για τους Αφρικανούς, ο Πουριέ μείωσε (76΄) διαμορφώνοντας το τελικό σκορ για τους Εσθονούς.

Το Μαρόκο βρίσκεται στο δεύτερο όμιλο του Μουντιάλ 2018, μαζί με Ισπανία, Πορτογαλία και Ιράν.

Σε άλλη σημερινή φιλική αναμέτρηση, η Φινλανδία κέρδισε με σκορ 2-0 την Λευκορωσία στο Τάμπερε, με σκόρερ τους Ουρόνεν (7΄) και Γιαγκούμπι (75΄).

Νίκη για την Αυστραλία

Το αυτογκόλ

του Καντάρ (90+2) επέτρεψε στην Αυστραλία να πανηγυρίσει φιλική νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στην Ουγγαρία, στην Groupama Aréna στη Βουδαπέστη, στο τελευταίο της φιλικό πριν ξεκινήσει την διαδρομή της στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Αρζανί είχε ανοίξει (74΄) τις αποστάσεις στο σκορ για τους Αυστραλούς του Φαν Μάαρβικ, ενώ ο Σένσμπουρι ισοφάρισε προσωρινά (88’) με αυτογκόλ για τους Ούγγρους.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Σερβία

Επίδειξη δύναμης έκανε η Σερβία στο τελευταίο φιλικό πριν ταξιδέψει στη Ρωσία για το Μουντιάλ, συντρίβοντας με σκορ 5-1 την Βολιβία στην Merkur Arena, στο Γκρατς της Αυστρίας.

Τρία γκολ σημείωσε ο Μίτροβιτς (4΄, 23΄, 68΄) και από ένα Λάιτς (19΄) και Ιβάνοβιτς (42΄) για την ομάδα του Κρστάιτς.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αντικατέστησε στο 70΄τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Μίτροβιτς. Σκόρερ της Βολιβίας ήταν ο Κάμπος (48΄).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The post Νίκες για Μαρόκο, Αυστραλία, επίδειξη δύναμης η Σερβία appeared first on sports.ert.gr.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα