Νέες διαπραγματεύσεις της τρόικας με τους υπουργούς Υγείας και Ανάπτυξης

11:38 4/3/2014 - Πηγή: ΕΡΤ
Με τις συναντήσεις με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, συνεχίζονται σήμερα Τρίτη, οι διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους της τρόικας. «Αγκάθια» των διαπραγματεύσεων οι διαρθρωτικές αλλαγές, η διαθεσιμότητα, καθώς και οι αλλαγές στο εργασιακό καθεστώς. Συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας θα έχει σήμερα
και ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, στο υπουργείο Οικονομικών παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα.Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, με τα μάτια στραμμένα στο Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας όπου, όπως όλα δείχνουν, η απόφαση για τη σταδιακή εκταμίευση των εκκρεμών δόσεων θα ληφθεί στη βάση της προόδου που θα έχει συντελεστεί έως τότε. Νέες συναντήσεις με τους υπουργούς Υγείας και Ανάπτυξης, έχουν σήμερα Τρίτη, οι εκπρόσωποι της Τρόϊκας, ενώ έως και την Παρασκευή, θα μεταβούν σε όλα τα εμπλεκόμενα υπουργεία.
Σε δηλώσεις του μετά το πέρας του γύρου των συζητήσεων, κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης, δήλωσε ότι «έχουν πλέον εξαντληθεί όλες οι τεχνικές προτάσεις». Πρόσθεσε δε, ότι «είναι ζόρικα τα πράγματα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Το προσπαθούμε έως και τη Δευτέρα να κλείσουμε συμφωνία».
Keywords
Τυχαία Θέματα