Νέα διαμαρτυρία των επιτυχόντων ΑΣΕΠ

17:35 24/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, με τους επιτυχόντες στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 2017 και μη προσληφθέντες ακόμη στα δυο νοσοκομεία της πόλης στους τομείς καθαριότητας, φύλαξης και σίτισης, πραγματοποίησαν σήμερα κινητοποίηση στην έδρα της διοίκησης του ΠΠΝΛ, όπου συναντήθηκαν με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Αντωνίου και την υποδιοικήτρια του ΠΠΝΛ κ. Χαλιβέρα, λόγω απουσίας του διοικητή κ. Νάνου.


Το ΕΚΝΛ και οι επιτυχόντες και μη προσληφθέντες, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για το γεγονός ότι » ενώ ο διοικητής

του Νοσοκομείου τους διαβεβαίωνε ότι βγήκε απόφαση θετική υπέρ της προσφυγής των Νοσοκομείων για ανάκληση της προσωρινής διαταγής των ασφαλιστικών μέτρων της εταιρείας, η οποίααναμένονταν να καθαρογραφεί και να επιδοθεί στα χέρια της διοίκησης των δυο νοσοκομείων σύντομα, για να προχωρήσει η πρόσληψη των 132 επιτυχόντων, αποδείχτηκε ότιδεν υπήρχε απόφαση, πολύ δε περισσότερο θετική και ότι αυτή εκδόθηκε την Τετάρτη και ήταν απορριπτική.
Απαίτησαν «να υπάρξει άμεση παρέμβαση των δυο διοικητών (Νοσοκομείων και 5ης ΥΠΕ) στην κυβέρνηση για να δοθεί πολιτική λύση στο πρόβλημα με νομοθετική ρύθμιση από την πλευρά του υπουργείου υγείας και της κυβέρνησης, προκειμένου να γίνει άμεσα η πρόσληψη των 132 επιτυχόντων και μάλιστα με συμβάσεις πλήρους και σταθερής εργασίας.
Έδωσαν μάλιστα προθεσμία στους διοικητές της ΥΠΕ και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου μέχρι την Πέμπτη 3 Μαίου, οπότε και θα κάνουν νέα παράσταση -διαμαρυρία, απαιτώντας ξεκάθαρη απάντηση. όντες.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα