Νέα μπλόκα στη Θεσσαλία

15:17 31/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μετά από πολλές δυσκολίες οι αγρότες του Δήμου Κιλελέρ κατάφεραν να συγκεντρώσουν έναν αριθμό τρακτέρ τα οποία και παρέταξαν δεξιά και αριστερά στη διασταύρωση της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας – Βόλου με την Αγιά.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι Τριαντάφυλλος Τσινούλης και Βαγγέλης Παπαγιαννούλης , αναμένουν κι άλλα τρακτέρ αύριο από χωριά του Δήμου Κιλελέρ και στη συνέχεια από κοινού θα αποφασίσουν σε ποιο σημείο της εθνικής οδού ΑθηνώνΘεσσαλονίκης

θα παρατάξουν τα τρακτέρ.
« Τα δεδομένα των κινητοποιήσεων έχουν αλλάξει. Η καρδιά μας και η σκέψη μας είναι στα Τέμπη. Όμως, όλα θα εξαρτηθούν από την συμμετοχή των αγροτών. Αναμένουμε αύριο κι άλλα τρακτέρ. Όταν με το καλό έρθουν, θα μετρηθούμε κι όλοι μαζί θα πάρουμε την απόφαση σε ποιο σημείο θα στήσουμε το μπλόκο. Σήμερα θα μείνουμε στα σημεία της προσυγκέντρωσης».
Την ίδια ώρα αγρότες συγκεντρώθηκαν και στον κόμβο της Γυρτώνης και στην εθνική οδό Λάρισας – Τρικάλων στο ύψος της διασταύρωσης με Ραχούλα – Αμυγδαλέα.
Για την ώρα οι αγρότες που βγήκαν σήμερα στο δρόμο θα παραμείνουν στα σημεία που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ μέχρι νεοτέρας.

Keywords
Αναζητήσεις
νεα για μπλοκα θεσσαλιας
Τυχαία Θέματα