Νέα αντιπαράθεση ΝΔ – Ν.Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες

20:09 10/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ, εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς κατηγορώντας την ότι έχει έχει εξαντληθεί στην προσπάθεια να ματαιώσει τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες που φέρνει 246 εκατ. ευρώ στο δημόσιο ταμείο. Την κάλεσε δε, να απαντήσει «έστω και τώρα» γιατί δεν έκανε διαγωνισμό τόσα χρόνια, και να δεσμευτεί πως αναγνωρίζει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού.

Ειδικότερα, στη δήλωση του ο κ. Παππάς αναφέρει πως «τελικά το άνθος της ντροπής δεν ανθίζει ούτε στο Μοσχάτο όπως δεν άνθιζε στη Συγγρού. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και η ΝΔ καλά θα κάνει να το συνειδητοποιήσει» και

προσθέτει πως «όλοι οι υποψήφιοι έχουν ασκήσει έως εξαντλήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα στη μέχρι τώρα διαδικασία».

«Ας απαντήσει λοιπόν έστω και τώρα. Γιατί δεν έκανε διαγωνισμό τόσα χρόνια; Ας δεσμευτεί έστω και τώρα πως αναγνωρίζει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού», καταλήγει στη δήλωση του ο υπουργός Επικρατείας.

Νωρίτερα, με ανακοίνωσή της η ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προκαλεί με τον χειρότερο τρόπο τους Έλληνες, υπογραμμίζοντας ότι «ο διαγωνισμός παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες, εξελίσσεται σε βατερλό του κ. Παππά και μνημείο αδιαφάνειας της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα. Αντί να δώσουν στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες των τεσσάρων υπερθεματιστών, αρκούνται σε μια απλή δήλωσή τους ότι καλύπτουν το τίμημα που πλειοδότησαν για να λάβουν μια από τις τέσσερις άδειες», επισημαίνοντας πως ‘η διαφάνεια αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη μάχη κατά της διαπλοκής, με την οποία η κυβέρνηση αποδεικνύεται ότι είναι ένα και το αυτό».

Πηγή ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα