ΝΔ: Σε πανικό και αδυναμία ο πρωθυπουργός

15:01 8/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο επίκεντρο της αντιπολιτευτικής κριτικής της, συνεχίζει να βάζει η ΝΔ τα ζητήματα της οικονομίας, αλλά και της εξεταστικής επιτροπής για το ΝΟΟR 1, η οποία χαρακτηρίζει την κυβέρνηση εγκλωβισμένη.

«Πανικό και αδυναμία», με αυτούς τους χαρακτηρισμούς περιγράφουν στη ΝΔ την κατάσταση που κυριαρχεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο .

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

με την κατάθεση αιτήματος για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του κ. Καμμένου με τον ισοβίτη, επιθυμεί να αναδείξει τις μεγάλες ευθύνες του υπουργού άμυνας αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού , ο οποίος τον καλύπτει όπως λένε χαρακτηριστικά.

Στην ΝΔ δεν πρόκειται να ρίξουν τους τόνους στο συγκεκριμένο θέμα καθώς εκτιμούν ότι οι χειρισμοί του κ. Καμμένου καταστρατηγούν το σύνταγμα.

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλούν για έναν πρωθυπουργό «πανικόβλητο από τη σκανδαλώδη εμπλοκή στις συζητήσεις με κατάδικους ισοβίτες για ναρκωτικά» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ψηλά στην αντιπολιτευτική ατζέντα κρατούν και τις δηλώσεις του Κορεάτη Γκλεν Κιμ, συμβούλου του Γιάννη Βαρουφάκη αλλά και του Ευκλείδη Τσακαλώτου όπως λένε, ο οποίος μίλησε για το σχέδιο παράλληλου νομίσματος του 2015 και τα κουπόνια στους δημόσιους υπαλλήλους.

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις η ΝΔ επαναφέρει το αίτημα της για εξεταστική επιτροπής για το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Ένας από τους στόχους της ΝΔ είναι να φέρουν του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε θέση μεγαλύτερης πίεσης, αφού στην ΝΔ εκτιμούν ότι τα περισσότερα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, αφού κατέρρευσε και το τελευταίο αφήγημα, αυτό της απομείωσης του χρέους, το δέλεαρ με το οποίο υποτίθεται ότι ψήφισαν τα τελευταία μέτρα όπως λένε στην Πειραιώς.

Κουμουτσάκος: Εμείς δεν είμαστε και δε θα γίνουμε ΣΥΡΙΖΑ

Ο επικεφαλής του Τομέα Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ειδήσεις», τόνισε ότι «εμείς δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ΣΥΡΙΖΑ. Θα σταματήσουμε αυτήν τη διάβρωση, γιατί δηλητηριάζει την κοινωνία και τελικά την ίδια τη Δημοκρατία».

Ρεπορτάζ: Γιάννης Τρουπής
Πηγή: ΕΡΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα