Ναρκωτικά «έκρυβε» η τηλεόραση!!!

13:27 2/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος … «μύρισε» την ηρωίνη μέσα σε συσκευή τηλεόρασης. Ο 47χρονος διακινητής σε Αχαΐα και Κορινθία θα κέρδιζε πάνω από 190 εκατομμύρια ευρώ από την πώλησή τους σε πιάτσες ναρκομανών.

Ξεπερνά τα 15 κιλά η ποσότητα ηρωίνης η οποία θα κατέληγε σε χρήστες της περιοχής μας και των γύρω νομών εάν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών δεν εντόπιζαν τον έμπορο.

Η επιχείρηση έγινε στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Ο 47χρονος δράστης είχε προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από την περιοχή της Αθήνας

και τις μετέφερε έχοντας τελικούς προορισμούς Αχαΐα και Κορινθία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορινθίας. Είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και άλλων αδικημάτων.

Σήμερα έγινε αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχο Νικόλαο Κοτρωνιά και τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών Αστυνομικό Διευθυντή Απόστολο Μαρτζάκλη.

Ο κ. Ν.Κοτρωνιάς δήλωσε:

«Η Ελληνική Αστυνομία πέτυχε σήμερα ακόμη ένα δυνατό πλήγμα στο οργανωμένο έγκλημα και συγκεκριμένα στα κυκλώματα που διακινούν ναρκωτικά.

Κατασχέσαμε ποσότητα ηρωίνης που ξεπερνά τα δεκαπέντε κιλά και η οποία θα κατέληγε σε χρήστες της περιοχής μας και των όμορων νομών, ενώ συλλάβαμε και τον 47χρονο ημεδαπό διακινητή της.

Ο αγώνας μας κατά των ναρκωτικών είναι συνεχής και οι αστυνομικοί των Υπηρεσιών μας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την πάταξη αυτής της μάστιγας.

Σας υπενθυμίζω ότι τους τελευταίους μήνες έχουμε κατασχέσει περισσότερα από 100 κιλά κάνναβης, 850 δενδρύλλια της ίδιας ουσίας και σημαντικές ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης, πριν καταλήξουν στις γειτονιές των πόλεων μας και συλλαμβάνοντας τους διακινητές ή καλλιεργητές σε κάθε περίπτωση.

Ως Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα ως Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και προσπαθούμε να κατάσχουμε αυτές τις επικίνδυνες ουσίες πριν καταλήξουν στους πολίτες.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τον Τμηματάρχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών και όλο το προσωπικό της Υπηρεσίας τους για τις συνεχείς προσπάθειές τους και τις επιτυχίες τους.

Θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης από τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών κ. ΜΑΡΤΖΑΚΛΗ Απόστολο»

Ο κ. Απ. Μαρτζάκλης στην συνέχεια ανέλυσε:

«Χθες, το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υπηρεσίας μας, συνέλαβαν έναν ακόμα διακινητή ναρκωτικών.

Πρόκειται για 47χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων που συνέλεξαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, οργανώσαμε και πραγματοποιήσαμε χθες το απόγευμα, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία κλιμάκιο αστυνομικών μας, μετέβη σε περιοχή της Κορίνθου, για τον εντοπισμό του 47χρονου, καθώς ερευνούσαμε τη συμμετοχή του σε υπόθεση μεταφοράς μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών».

Σύνταξη: Αθανασία Σταμοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα