«ΝΑΙ» υπό προϋποθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε συνάντηση φορέων για την αερορύπανση

15:03 25/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Αποδέχονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Ε. του κόμματος στη Μαγνησία την πρόσκληση του βουλευτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μαραβέγια να γίνει στο Βόλο συνάντηση όλων των βουλευτών, του δημάρχου Βόλου, του Περιφερειάρχη για να συζητηθεί το θέμα της αερορύπανσης. Τονίζουν όμως ότι θα πρέπει σε αυτή την συνάντηση να συμμετέχουν οι επιστημονικοί φορείς της πόλης αλλά και οι εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών, μαζικών φορέων της πόλης και μάλιστα εκείνων των επιστημονικών συλλόγων που είναι αρμόδιοι να εκφέρουν

γνώμη για τέτοια θέματα και οι οποίοι άλλωστε τα τελευταία χρόνια με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους ανέδειξαν σημαντικές πλευρές του ζητήματος.

«Θεωρούμε λοιπόν ότι σε μια τέτοια σύσκεψη, εκτός από τους κοινοβουλευτικούς και τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες, πρέπει να συμμετέχουν και εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του ΤΕΕ.  Η βούλησή  μας να συμμετέχουμε σε μια τέτοια διαδικασία είναι δεδομένη, εφ΄ όσον γίνει αποδεκτή η πρότασή μας για την συμμετοχή και των παραπάνω φορέων”.

 

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα