Ναύπλιο: Ομιλία Στρατούλη για ασφαλιστικό – συντάξεις

20:58 22/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τις θέσεις της Λαικής Αγωνιστικής Ενότητας για θέματα όπως το ασφαλιστικό –συνταξιοδοτικό ανέπτυξε απόψε στο Ναύπλιο ο κ. Δημ. Στρατούλης.

Ο πρώην υπουργός και νυν στέλεχος της ΛΑΕ αναφερόμενος στο ζήτημα των συντάξεων τόνισε ότι «Δεν αρκεί η αναστολή , αλλά απαιτείται να κατατεθεί τροπολογία στη Βουλή που να ακυρώνει προηγούμενες νομοθετήσεις για τις περικοπές..».

Ο κ Στρατούλης είπε ότι γίνονται διαβουλεύσεις με άλλα κινήματα της Αριστεράς , όπως με την ΄΄Πλεύση Ελευθερίας ΄΄ της Ζωής Κωνσταντοπούλου

για κοινή κάθοδο στις βουλευτικές εκλογές ενώ για τις δημοτικές ανέφερε ότι θα στηριχθούν κινήσεις και υποψήφιοι που ανήκουν η είναι κοντά στις θέσεις της ΛΑΕ.

Επίσης ο κ. Στρατούλης ( στη φωτο με τον κ. Παντελή Κοκκινόπουλο επικεφαλής δημοτικής παράταξης του Ναυπλίου προσκείμενης στη ΛΑΕ ) είχε συνάντηση με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας για το θέμα του εργοστασίου εσπεριδοειδών Φραγκίστα .

Για το εργοστάσιο (λόγω μεγάλων οικονομικών προβλημάτων δεν λειτουργεί φέτος στην περιοχή προκαλώντας αρνητικές επιπτώσεις στους παραγωγούς) επισήμανε ότι θα το αναδείξει σε κεντρικό επίπεδο και ότι πρέπει η κυβέρνηση να το αντιμετωπίσει άμεσα και αποτελεσματικά.

Φωτο : Γιάννης Γαλανόπουλος

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα