Ναύπακτος: Τουριστικό Καταφύγιο

13:17 12/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η πρόταση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος σχετικά για την κατασκευή Τουριστικού Καταφυγίου στο Γρίμποβο Ναυπάκτου προϋπολογισμού 1.900.000€ θα κατατεθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2019 και υπολογίζεται μέχρι το καλοκαίρι να έχει αξιολογηθεί.

Αυτό προέκυψε μετά τη συνάντηση για τα Στρατηγικά Έργα Interreg Ελλάδα Ιταλία 2014 – 2020, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της Περιφέρειάς Δυτικής Ελλάδος, της Περιφέρειας Ηπείρου, όπως επίσης και

Ιταλοί εκπρόσωποι από τις ιταλικές περιφέρειες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Τον Δήμο Ναυπακτίας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΔΛΤΝ Αντώνιος Φράγκος και το μέλος του ΔΛΤΝ Παναγιώτης Λομβαρδέας.
Πάντως έχει ήδη το Λιμενικό Ταμείο καταθέσει στο Υπουργείο Τουρισμού πλήρη φάκελο με οριστικές μελέτες για την χωροθέτηση του Τουριστικού καταφυγίου, ενώ η οριστική περιβαλλοντική μελέτη έχει επίσης κατατεθεί στην Περιφέρεια.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΛΤΝ Αντώνιος Φράγκος «η Ναύπακτος βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην υλοποίηση του έργου του τουριστικού καταφυγίου. Ένα όνειρο δεκαετιών περνά από την θεωρία στη πράξη».

Νίκη Παπαδούλα

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναύπακτος, Τουριστικό Καταφύγιο,nafpaktos, touristiko katafygio