Να προχωρήσει η τοποθέτηση του ραντάρ προσέγγισης ζητούν οι ξενοδόχοι για το «Δασκαλογιάννης»

18:51 11/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Επιστολή απέστειλε η Ένωση Ξενοδόχων του Νομού Χανίων στους Υπουργούς Υποδομών & Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη , Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο & Περιβάλλοντος & Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη, με την οποία ζητ;a την επίσπευση των διαδικασιών για την αγορά από την Fraport Greece, σύγχρονων συστημάτων αναβάθμισης Υπηρεσιών Εναέριας Κυκλοφορίας στον Αερολιμένα Χανίων.
Η ανακοίνωση:

¨Κατά τη διάρκεια επίσκεψης μελών του ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων στον Αερολιμένα Χανίων , ύστερα από πρόσκληση της Fraport Greece για

μία ξενάγηση και ενημέρωση για την πορεία των έργων που γίνονται ή θα γίνουν στον Αερολιμένα , ενημερωθήκαμε ότι αναμένουν από τα Υπουργεία σας , όπως δοθούν οι προδιαγραφές για αγορά από την Fraport Greece – όπως έχει τη συμβατική υποχρέωση – και τοποθέτηση των σύγχρονων συστημάτων αναβάθμισης Υπηρεσιών Εναέριας Κυκλοφορίας στον Αερολιμένα Χανίων .
Θα σας παρακαλούσαμε θερμά, όπως σπεύσετε τις διαδικασίες για να τελειώσει αυτή η εκκρεμότητα, ούτως ώστε να αποσυμφορηθεί η εναέρια κυκλοφορία και να πολλαπλασιαστούν οι πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού .
Με τον τρόπο αυτό θα αποφευχθούν και οι καθυστερήσεις πτήσεων , ένα πολύ συχνό φαινόμενο που παρατηρείται στον Αερολιμένα Χανίων κατά την υπάρχουσα κατάσταση λόγω της έλλειψης των συστημάτων αυτών .

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα