«Να φτάσει το λεωφορείο στα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ»

13:11 12/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Κουμπαρά» για τη συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται ώστε να εκτελωνιστεί το λεωφορείο που αγοράστηκε για τις ανάγκες του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του δήμου Ορεστιάδας, «ανοίγει» ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάλης Δοξιπάρας «Ο Αητός».

Με πρωτοβουλία του συλλόγου, άλλωστε, είχε πραγματοποιηθεί και η συναυλία με την Πέγκυ Ζήνα, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για την αγορά του οχήματος από τη Γερμανία. Το ποσό του εκτελωνισμού έχει φτάσει σήμερα τις 8.000 ευρώ περίπου, καθώς για κάθε ημέρα καθυστέρησης επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 35 ευρώ. «Είναι αναγκαίο

να εξασφαλιστούν τα χρήματα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να αποφευχθεί η περαιτέρω αύξηση του προστίμου αλλά και η φθορά του λεωφορείου που αναγκαστικά παραμένει σε ακινησία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος. Καλεί δε τους δημότες που ενδιαφέρονται, να προσφέρουν όποιο χρηματικό ποσό μπορεί ο καθένας, προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό του εκτελωνισμού. «Θα είναι άδικο να πάει χαμένη η έως σήμερα συλλογική προσπάθεια για την αγορά του λεωφορείου και να μην φτάσει τελικά προς χρήση στα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης», υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΚΔΑΠ ΜΕΑ,kdap mea