Μονόδρομος το οικόπεδο επί της Παρασκευοπούλου για την κατασκευή του νέου δικαστικού μεγάρου

18:05 20/1/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Το οικόπεδο που ανήκει στο Δήμο Βόλου επί της οδού Παρασκευοπούλου στη Ν. Ιωνία προκρίνεται για την κατασκευή του νέου δικαστικού μεγάρου, όπως προέκυψε από σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, υπό τον υπουργό κ. Τσιάρα και με τη συμμετοχή της υφυπουργού Παιδείας Ζέτας Μακρή, των βουλευτών της Ν.Δ. Χρ. Μπουκώρου και Αθ. Λιούπη

και του δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου.

Η λύση ήταν μονόδρομος καθώς η δεύτερη πρόταση για οικόπεδο στην οδό Ύδρας στην περιοχή της Νεάπολης, ακυρώθηκε λόγω του ότι το οικόπεδο είναι αγνώστου ιδιοκτήτη. Οι τελικές αποφάσεις για την κατασκευή ή μη νέου δικαστικού μεγάρου στο Βόλο, θα ληφθούν στο τέλος του μήνα στην συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής.

Σε δηλώσεις του ο κ. Τσιάριας επισήμανε μεταξύ άλλων ότι έγινε από όλους μία τεράστια προσπάθεια για να υπάρχει έτοιμη πρόταση να συζητηθεί στην διυπουργική επιτροπή. Τόνισε ότι “ήταν ομόφωνη η πρόταση να προχωρήσουμε και να δώσουμε λύσεις, ώστε ένα βασικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Βόλου να έχει ένα σύγχρονο δικαστικό μέγαρο να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό”.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα