Μητσοτάκης: Παντελώς γραφικά και ανυπόστατα τα σενάρια κατά της ΝΔ

18:10 27/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Όχι απλά ανυπόστατα, αλλά παντελώς γραφικά» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης «τα σενάρια, τα οποία εξυφαίνονται, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πίσω από όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η οποία φυλλορροεί για λόγους οι οποίοι είναι απολύτως κατανοητοί σε όποιον παρακολουθεί τα ελληνικά τεκταινόμενα».

Ο κ. Μητσοτάκης, από το Βερολίνο όπου πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας,

ανέφερε ότι «αν κάποιοι θέλουν να γυρίσουν τη συζήτηση στο τι έγινε το 1965», ο ίδιος επιμένει να μιλάει για την Ελλάδα του 2025 και την Ελλάδα του 2030. «Όλοι μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να ερμηνεύσουν μία κυβέρνηση σε απόλυτο πανικό, η οποία καταρρέει πολιτικά και κοινωνικά και έχει πάψει να έχει οποιοδήποτε ουσιαστικό έρεισμα στην ελληνική κοινωνία» πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επανέλαβε το αίτημά του για εκλογές το συντομότερο δυνατό.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τις νέες παραληρηματικές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Τα παραληρήματα αυτής της κυβέρνησης χρήζουν πλέον ψυχιατρικής παρέμβασης και όχι πολιτικού σχολιασμού», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου της ΝΔ. Και προσθέτει: «Το μόνο που απομένει να καταγγείλει ο καταρρέων κυβερνητικός θίασος είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται και πίσω από το Ρουβίκωνα».

Σχετική είδηση: Δ. Τζανακόπουλος: «Ο κ. Μητσοτάκης νομίζει ότι θα καταφέρει να οργανώσει ένα νέο 1965. Μια νέα αποστασία»
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα